Hogyan lehet megtudni a vaterán, hogy ki vett meg egy adott dolgot?
Figyelt kérdés
Csak egy képet szeretnék kérni arról, amit megvett, és nem kívánom ingyen se.2016. márc. 25. 23:18
2/4 A kérdező kommentje:
Azon gondolkodtam, hogy küldenék egy üzenetet annak, aki megvette, hogy szeretnék egy képet az eladott dologról.
Ha hajlandó, fizetnék is érte. Ahhoz sokba kerül, hogy megvehetném. Semmi különös, engem nem zavarna, ha valaki ilyesmit írna, azért gondoltam.
2016. márc. 26. 23:18
3/4 anonim válasza:
Nem elég neked az a kép, ami alapján meg volt hirdetve? Na meg ott a hirdetésnél írja is, hogy ki a nyertes, de üzenni nem tudsz neki, csak ha elad is valamit, akkor az egyik termékénél kérdezz erre rá.
4/4 A kérdező kommentje:
Kösz; akkor várni kell, hátha elad valamit, az igaz.
A felrakott kép nagyon kicsi, nincs is rajta az egész szerintem. Nagyítva meg elmosódik.
2016. márc. 27. 00:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!