Az iszlám vallásban mit jelent az hogy a bal kéz tisztátalan dolgokra használatos?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 4. 16:58
1/7 anonim válasza:
Pl hogy a bal kezünkkel
törükjüj ki a fenekünket a fekália távozása után
úgy halottam
3/7 anonim válasza:
"Az Iszlámban a jobb kéz a tisztakéz a bal kéz a piszkoskéz. Csak bal kéz végzi azokat a feladatokat, melyek piszkos értelműek, így pl. A bélsár ürítés utáni tisztálkodás, állatok megsímogatása, stb., ellenben kézzel evéskor csak a jobb kéz dolgozhat, ekkor a bal kéz alkalmazása hallatlan kultúrálatlanságra vall"
4/7 anonim válasza:
Akkor az, akinek nincs jobb keze, nem ehet maga, hanem másnak kell etetnie?
5/7 A kérdező kommentje:
17:44-nek
Jó kérdés. Ebben az esetben szerencsésebb ha a jobb keze hiányzik valakinek! ;-)
2010. ápr. 6. 08:56
6/7 anonim válasza:
17:44.es tenleg csak kritizalni tudsz itt
7/7 anonim válasza:
Most latom hogy mennyire durva ez a vallas... ez a balkez dolog, meg az osszes tobbi. A baratom muszlim, sok fura szokasara feny derult azzal, hogy atolvastam a belinkelt oldalt. Le vagyok dobbenve, at kell ertekelnem a dolgokat azt hiszem. Felek ettol az egesztol! Bocs az offert, de ezt le kellett irnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!