Milyen különleges és meglehetősen ritka külföldi (angolban, Amerikában használatos) női nevek tudtok?
Mivel Amerikában nem kell engedélyezni a különleges neveket, ott szinte bármit találsz. De Európában, így Nagy-Britanniában is, ha olyan nevet akarsz adni, amit abban az évben még nem engedélyeztek, kérvényt (vagy nem tudom, hogy hívják) kell benyújtanod.
(Új-Zélandon például botrányt is csináltak belőle, mert valaki Luciferről akarta elnevezni a gyerekét. De: "És igen biztos nálunk a prófétai beszéd is, a melyre jól teszitek, ha figyelmeztek, mint sötét helyen világító szövétnekre, míg nappal virrad, és Hajnalcsillag (Lucifer) kél fel szívetekben;"2Pt.1:19 Mert lux,lucis=fény, fero, fere, tuli, latum=hozni. Tehát fényhozó. Ezért választotta magának Lucifer püspök ezt a nevet.)
Bocsánat a kitérésért.
Nekem ezek tetszenek,de eredetük után nem néztem még....
Küllikki,Miett,Leila,Beneditta,Jozefina,Ninett,Ariella,Verita,Latinka,Lorina,Zsaklin,Rézi,Aloma,Elen,Emili,Lizett,Anelma
Neked melyek tetszenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!