Melyik autó a megbizhatóbb Skoda Felicia vagy Suzuki Swift?
a kettessel egyetértek, csak az idióta helyett a gyökér jelző jobb...
...minden autó jó autó, csak élvezettel kell használni, nem görcsölve, hogy jaj, mi lesz ha..ez a hatszázas bálnára is igaz..
egyébként a swiftekben akkoriban jött ki egy ma is korszerű motorváltozat..
de ha papír, akkor papír..a fotelfejlesztő autómérnök már csak tudja..
A suzuki mindenképpen megbízhatóbb. Nehéz találni MÁI NAPIG a kategóriájában nála megbízhatóbbat műszakilag. Takarékos, a motorja mindent bír, ami pedig a kasztniját illeti és az első kommentelőt, nem igaz, hogy papír autó. Kisautó kategóriában mindegyik így törik és mindegyikbe meghalsz. 100km/h-s frontális ütközésnél egy volvo is megadja magát (ha nem hiszed, keress rá interneten).
Egyébként ugyanerre a célra vettem az autót, mint Te, kedves kérdező. Én az 1.0 Swift mellett döntöttem. 4-5 liter vegyes fogyasztással eljárok vele. TUDOM, hogy ennyit fogyaszt, mert MINDIG tele tankolom és feljegyzem, hogy mikor mennyit és eddig télen téli gumival 5.6 átlag volt a legtöbb. Mellesleg kimegy a világból. Aki pedig ütközni veszi, az menjen dodzsemezni!
Nem kell feltétlenül meghalni egy régi swiftben, elég, ha csak úgy mész neki egy jelzőtáblának, ahogy én múltkor az opelommal...
Koma ugyanezt eljátszotta télen egy swifttel, totálkárra tört, amíg az opelre csak egy új lökhárító kellett.
De ha szerettek új autót venni minden kisebb koccanás után, akkor vegyetek még jó sok swiftet.
azonkívül a felicia-nak is elég zsenge a kasznija, de mégsem olyan, mint a suzuki.
Mondjuk egy német autóétól messze elmarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!