Hányan vagyunk itt ilyenkor?
Jobbulást a férjednek! Szegénykém, szép kis szülinap! De azért nagyon sok boldogságot:)
Én sem vagyok vallásos, és amíg alszik a babám, általában benézek, főleg most, hogy az apjával együtt húzzák a lóbőrt:D
ҝ
Mi most jöttünk haza a sétából. Párom dolgozik, a lányom meg épp birkózik a játékaival. Megnéztem az email-emet, meg bekukkantottam ide is. Mi sem igazán ünnepeljük a húsvétot, de azért holnapra várunk egy-két locsolkodót.
Mindenkinek "jó nyuszit"! Nektek meg kitartást, a párodnak jobbulást!
Én itt vagyok, nem vagyok vallásos:)
Jobbulást a párodnak!
Ugyi te vagy az ikerterhes + már van egy babád anyuka?
Férjem játszik, babám játszik, én most itt, de csak pár percre ugrottam fel.
Igen én vagyok az. 17 hós lesz a lányom, és ma vagyok 17 hetes az ikrekkel. Megvagyunk, reménykedünk hogy mielőbb hazajöhet apa. Már kezdek félni kicsit egyedül. Sokat tudják hogy egyedül vagyunk, kicsi a falu, és félek hogy valaki olyan ezt meghallja, és megpróbál betörni, vagy ilyesmi. Már nem a faluból, hanem környékből. Van egy pár ilyen ember a környékbeli falvakban. Talán nem lesz baj! Mindegy, azért nem hagyom magam!
NEm feltétlen vallásos ünnepnek gondoltam a húsvétot. Akinek vagy gyereke, azt hittem mindenki meglepi kis nyuszival vagy ilyesmi, meg a nagyszülők, és az már vendégség szokott lenni. Arra nem is gondoltam, hogy van akinek nem jelent semmit. A karácsonyt is megünneplik ajándékkal azok is, akik nem vallásosak.
17,29 vagyok.
Vigyázzatok magatokra, jobbulást a férjednek!!! Fel a fejjel, nem lesz baj!
Köszi! Nem lett gond, és képzeld tegnap délben hazaengedték a férjem. Fáj neki persze, de megmaradhat az ujja, szedi a gyógyszert, és legalább velünk van. :-)
Alszik a lányával együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!