Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen mikor egy tetoválás...

Milyen mikor egy tetoválás kikopik? Mert én attól félek, hogy az enyém kikopott, most csináltattam kb 2hete és olyan csúnya. Mintha hámlana. És mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 4. 13:12
 1/4 Bandeee ***** válasza:
100%
Ha 2 hete csináltattad nem valószínű, hogy kikopott. Mikor kikopik akkor nagyon elhalványul a festék, fekete festék esetében mondjuk kékre változik. Ez nem szokványos monjuk, esetleg nagyon gagyi festékeknél fordul elő. Szerintem a bőröd egszerüen csak még nem szokott hozzá. Kell egy kis idő hagyni neki, ilyen kis idő alatt lehetetlen, hogy kikopjon.
2010. ápr. 4. 13:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Remélem hogy tényleg csak ennyi, h a bőröm még nem szokott hozzá. Mert nagyon szomorú lennék, ha kikopna.
2010. ápr. 4. 14:09
 3/4 anonim ***** válasza:
olyan is előfordulhat, hogy valakinek egyszerűen kidobja a festéket a bőre. ritka, de van ilyen
2010. ápr. 4. 18:11
 4/4 anonim válasza:
Nekem csuklómon van, és foltokban kidobta a bőröm a tintát, szóval át kell menni rajta még egyszer.
2010. okt. 30. 03:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!