Kyuta kérdése:
Reggel óta megy a hasam orvosnál voltam már de amit felírt csak sújosbított rajta, holnap kezdődik a lovastábor mit tegyek? :" (
Figyelt kérdés
2016. márc. 23. 16:54
1/6 anonim válasza:
Kizárt, hogy amit felírt a doki attól lett rosszabb! Mit kaptál? Egyébként a Lopedium hasfogót ajánlom. Ebből beveszel kettőt egy pohár vízzel és rendben leszel.
2/6 anonim válasza:
Fosd ki magad, aztán már ne egyél semmit, hogy ne legyen minek kijönnie.
3/6 anonim válasza:
Immodium Akut
vagy reszelt alma, fött krupli, risha,
A cola + ropit = felejtsd el, ez a recept csak hoax!
Mit irt fel az orvos?
Arra vigyazni kell, ha a hasmenes több napig is elhuzodik, ki ne szaradj belsöleg.
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszolóknak, hát igazából valószinüleg tényleg én szúrtam el mert rögtön a gyógyszer beszedése után valahogy teának néztem egy pohár colát és megittam (tudom hogy hülye vagyo)k
2016. márc. 23. 17:22
5/6 A kérdező kommentje:
és ezek miatt el fog múlni? Biztos? nagyon szeretnék lovagolni.
köszönöm a válaszolóknak
2016. márc. 23. 17:24
6/6 anonim válasza:
Nah, hogy vagy?
Remélem jobb a közérzeted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!