A Barbara és az Eni nevet hogy lehetne átalakítani 1 névé?
Figyelt kérdés
Már a harmadik könyvemet írom és a főszereplőnek a Barbara és az Eni név keverékét szeretném valahogy átalakítani hogy név legyen. Ezekre szeretnék ötleteket gyűjteni. (ha esetleg valakinek van jobb ötlete azt szívesen meghallgatom) A válaszokat előre is köszönöm.2016. márc. 22. 20:45
1/8 anonim válasza:
Beni? :D
Erbara, Enbara, Enibara,
Barni, Barbeni, Benbara.
2/8 A kérdező kommentje:
1.válaszoló. Köszönöm a válaszodat. Esetleg ha valakinek van még ötlete az írjon!! :D
2016. márc. 23. 16:06
3/8 anonim válasza:
Bareni, Enira? Csak ezek jutottak eszembe :)
4/8 anonim válasza:
Bereni, Enira, Banbera, Benbara, Banira, Banbira, Barbina, Barbeni, Barbena, Barbéna, Barina, Berina, Benira, Berbira, Berbina, Bareni, Barena, Barenna, Baranna, Berbana, Berbani, Barbani, Berbeni, Berbani, Berbana, Berina, Berinba, Barenbi, Barenba, Barbina, Barbini, Babeni, Babenni, Babenna, Barbéna, Banier, Banienn, Barienn, Barbienn, Barbienna, Barbína
5/8 anonim válasza:
Benbira:)(még előző vagyok, ez most jutott eszembe, nem tom, volt-e)
6/8 A kérdező kommentje:
Ha tudtok jobb nevet a Barbara és az Eni név keverékénél akkor azt is írjátok le nyugodtan. És nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat. Arik vagytok! :)
2016. márc. 23. 18:15
7/8 anonim válasza:
Brómtibareni (brómtimolkék, Barbi, Eni), aki egy nagyon kis intelligens vegyészcsajszi, akit kiválaszt magának a Tancula (culák tanja), hogy kiképezze a szakmai érettségire őket meg vihesse a Nyulai mellé fogolyként. Majd pedig nagyba Jodát Judittal gengszterkednek egy sort:) Gondold át a sztorit, javaslom még Higany Hugó bevonását a 3-ashoz;)
Hajrá! Remélem segíthettem.. További sikeres könyvírást kívánok.
HA kérhetem elárulnád, hogy mi motivál téged a könyvírásba? Honnan meríted az inspirációt? Nagyon megköszönöm válaszod!
8/8 A kérdező kommentje:
7. válaszoló: Engem leginkább a családom motivál és biztat hogy ne adjam fel soha. Igazából nagyon szeretek könyveket írni. És ha hallok egy jó sztorit vagy unatkozok és kattog az agyam mindenen és néha valami olyanon gondolkodom ami után az az ,,ebből de jó könyvet lehetne írni,, érzés jön akkor általában leülök és írok egy könyvet. Sok ismerősöm oda jött hozzám és megkérdezte hogy hogyan kezdjen neki egy könyvnek mert könyvet akar írni mire én azt mondtam ne írjon könyvet mert nem fogja tudni abbahagyni. És köszönöm válaszodat.
2016. márc. 23. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!