Az egyik barátnőm szerint igénytelen vagyok mert nem sminkelem magam és nem hordok magassarkút. Mi a véleményetek?
Szia!
Szerintem a "barátnőd" hülye.Már bocsika.Nem ezzel kell felhívni a pasik figyelmét.
Én 15 éves koromban kezdtem el sminkelni magam, elég erősen. Most 20 vagyok és látszik a bőrömön. Már bánom hogy akkor annyira kentem magam.Most már reggel max. egy kis szempillaspirál és kész.
"kedves'' 02:31es válaszadó, aki ''undorodsz a természetes szépségektől"... amondó vagyok, hogy a kérdés írójának több esze van, mint neked. Feltételezem, hogy te beleesel abba a "jajj-most-agyonfestem-magam-és-cukcsi-leszek" jelmondatú csoportba, amelyből egy lány a kérdezőt'igénytelennek' minősítette. Remélem, egyszer rádöbbensz, hogy súlyos hiba magadat annyira festeni, hogy az már az egészséged rovására megy. Nem hallottál még sminkszennyeződésről?...
Tény, hogy én is használok szemceruzát és spirált, ha kimozdulok, vagy suliba megyek, de szerintem egy lány csak azt hangsúlyozza, ami igazán szép benne. És ne rondítsa el magát mindenféle szemhéjpúderrel, meg tussal, meg halál sem tudja, milyen kombinációk vannak még.
A magassarkúról meg annyit, hogy én spec. gyűlölöm, csak nagyon-nagyon ritkán veszem fel. Egyrész a mindennapos használat tönkreteszi az ízületeket, másrész nagyon megerőlteti a vádlid, és harmadrészt a bokádat is szétb*assza...
\../
remélem, segítettem... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!