Hogy vehetem fel valakivel Flickrről a kapcsolatot, ha nekem nincs olyanom, és nem is tudok olyat csinálni?
"bármilyen hülyén hangzik, nem tudom a telefonszámomat"
Ez ugye valami vicc?
Ha a regisztrációs telefonos azonosítással működik csak, nem fogod tudni megkerülni.
Ez már a második kérdésed, és másodjára is ez a helyzet. Ennyi idő alatt annyi eszed lehetett volna, hogy ha tényleg nem tudod a telefonszámodat, akkor megkérdezed egy családtagtól.
Ilyen persze nyilván nincs, akinek tényleg annyi érzéke nincs hogy a saját telefonszámát megnézze, az nem lenne képes erre az oldalra sem regisztrálni és kérdést feltenni, így csak az marad hogy a telefonszám ürügyén valamit palástolni próbálsz, például félsz hogy pénzbe kerül és nem mered megadni, miközben az ilyen azonosítás ingyenes, vagy nem tudsz angolul és a regisztrációt sem érted. Kiskorúak fogalmazási szintje sem ilyen.
A telefonszámra küld egy sms-t, és azt kell beírni az oldalon. Amíg nem a saját számodat adod meg, addig a regisztrációt sem fejezheted be, hiszen nem kapod meg a kódot.
Az sms fogadása neked ingyenes, ahogy a hívásoké is. Te mindig a kezdeményezett és küldött üzenetek után fizetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!