Ha hordom a szemüveget, akkor van rá esély, hogy egy idő után javulhat is a látásom?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időkben észrevettem, hogy nem látom rendesen a táblát, ezért vettem egy szemüveget. Természetesen hordom is, csak kíváncsi vagyok rá, hogy ez tényleg igaz-e, ha sokáig hordom, akár javulhat is a látásom.2016. márc. 17. 21:54
1/3 anonim válasza:
Van rá esély, de többynire nem szokott javulni a fénytörési hiba magától.
2/3 anonim válasza:
Ha fokozatosan romlott a szemed, akkor nem fog javulni magától.
Tovább romlik majd. Ha egy JÓ szemüveget hordasz, akkor lassan - ha nem hordasz, vagy rosszat, akkor gyorsan.
3/3 anonim válasza:
A szemüveg nem 'megjavítja' a látásod, hanem 'segíti'.
Ez azt jelenti, hogy nem szünteti meg a problémát, csupán segít a tünetek enyhítésében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!