Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Van esély valahol pontosan...

Van esély valahol pontosan ugyanolyan szemüveglencséket készíttetni, mint amilyenek most vannak egy régebbi szemüvegben (kb.15 éves)? Megállapítható egészen pontosan egy lencséről, hogy az milyen és legyártatható pontosan olyan?

Figyelt kérdés
Van egy régi szemüvegem, 15 éve készült, nem is én csináltattam. Ha felveszem, úgy látok, mint egy sas, a sötétben tükröződő, csillogó fényeket is tökéletesen élessé teszi. Dioptria talán 0,5 és 0,75 lehet. Nem vagyok szemüveges, ezt csak sötétben hordom, akkor is nagyon ritkán, ha minden csillog és fáradt a szemem. Ha kérek egy ugyanilyen szemüveget és megcsinálják, akkor elégedett leszek, de ha nem pontosan ilyen lenne én nem fizetném ki...

#szemüveg pontos mása #szemüvegkészítés ugyanolyan #szemüveget szeretnék
2013. febr. 5. 14:01
 1/1 anonim ***** válasza:
Optikaban bemerik neked es megcsinaljak.
2013. febr. 5. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!