Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szereted Dr. House-t?

Szereted Dr. House-t?

Figyelt kérdés
Miért, mit szeretsz benne?
2010. ápr. 3. 11:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

23:05

Így van, hozzáteszem, ha úgy viselkedsz, mint ő, nem sok ember fogja keresni a társaságod. (tapasztalat)

2011. júl. 7. 12:52
 12/13 anonim ***** válasza:

23:05 vagyok

Igazából nem sok House-t néztem eddig, most kezdtem el.

De ismerem ezt a személyiségtípust- house, meg csernus inkarnációk).

Rám inkább csak azt mondják,ha úgy van, hogy arrogáns vagyok, de helyzetfüggő, mert ugyanakkor általában kedves vagyok az emberekkel. Viszont őszintén elmondom a véleményem ha kell amiről tudom, h hülyeség és nem szeretem a képmutatást hiába is várják el, meg azokat a dolgokat sem csinálom meg, amiket csak azért kell megtenni, mert elvárt vagy "illik".

Az meg sosem baj, ha nem keresik sokan valaki társaságát, nekem is pl épp elég az a pár ember, akik fontosak. Többire nincs is szükségem. AZ ember nem szerethet mindenkit, aki sokmindenkivel jóba van, az gyanús, hogy vagy érdek, vagy szerepet játszik mások "szeretetéért". Inkább örülj neki, hogy ha van pár ember mellett önmagad lehetsz és nem kell megjátszanod magad.

Akinek sok barátja van, annak igazából egy sincs.

2011. júl. 7. 13:36
 13/13 anonim ***** válasza:

12:52 vagyok

Külön történetem van House-val kapcsolatban, ha van időd és érdekel e-mailben kifejthetem.

2011. júl. 7. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!