én szeretem , a sok hülyesége miatt ami mindig bejön :D
2010. ápr. 3. 11:57
2/13 anonim válasza:
A stílusa miatt szeretem.
Sajátos módon oldja meg a dolgokat, és sz@rik mások véleményére, öntörvényű. Talán azért szimpatikus ez a figura, mert én is ilyen vagyok.
2010. ápr. 3. 12:04
3/13 anonim válasza:
Jópofa, én ezért szeretem. Meg ahogy a 2. kommentelő is írta, úgyanúgy engem is emlékeztet valamenynire önmagamra.:)
2010. ápr. 3. 12:07
4/13 anonim válasza:
Én is hasonló vagyok hozzá, de kevesebbet poénkodom, ezért szinte mindenki utál, de lesz@rom, ahogy ő is lesz@rná.
2010. ápr. 3. 12:12
5/13 anonim válasza:
Szeretem a beszólásait:D Jó arc..
2010. ápr. 3. 12:22
6/13 anonim válasza:
12:12 vagyok
Hát persze tv-ben jó arc. Aztán ha valaki ilyen lenne veled élőben oda-vissza lennél sértődve, én tudom, sokakat megsértek és felháborítók.
2010. ápr. 3. 12:30
7/13 anonim válasza:
Kedvelem :)
2010. ápr. 3. 12:48
8/13 anonim válasza:
én is meglepődtem mennyien kedvelik, egy rossz szó nem jött róla, pedig ha élőben lenne dolgod ilyen dokival biztos elég kiálhatatlan lenne.
2010. ápr. 3. 12:54
9/13 anonim válasza:
Imádom. Ilyesminek képzelem magamat 20 év múlva (orvosnak készülök). Bunkónak bunkó, de poénos, okos és nagy igazságokat tud mondani, csak meg kell hallani. Meg hát alapból odavagyok az orvosi sorozatokért, mert ez érdekel igazán. House jellemével ez különösen klassz. :)
2010. ápr. 3. 13:27
10/13 anonim válasza:
Tudjátok miért szeretitek?
Doktor House is felülről beszél veled és mindenkivel. Kemény és cinikus, mindent megenged magának, és nem szégyelli, hogy úgy beszél veled, mint egy hülye kis gyerekkel. De ezt a te érdekedben teszi! Segít abban, hogy ne kerülj hozzá közel, és hogy higgy neki: így nem tudsz majd hazudni se neki, se saját magadnak. Mellette elveszíted a tartásodat, és kénytelen vagy szembenézni magaddal. Találkozhatsz az igazi apáddal, amilyen az sohasem volt. Itt van ő, szeret téged, de goromba: ráébreszt, mi is a bajod, hol kúrod el az életed, és unottan helyre tesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!