Hogyan tudnék beteg lenni?
Kipróbáltam langyos sós vizet sós kávét plusz a krétát kimentem vizes topba meg rövidnaciba kb. 5 fokba de még mindig nem vagyok beteg.Szeretnék beteg lenni...
Ui:Ha vmi szellemi tanácsot akarsz adni h. ne legyek beteg stb.. inkább ne is írj a többi választ köszönöm:D
Egyetértek az előttem szólóval, te már rég beteg agy, valami tuti nincs rendben a agyaddal... Egyébként meg a kréta már rég olyan nem okoz megbetegedés, pont az ilyen esetek miatt:P
Amúgy meg ételmérgezés: hagy kint mondjuk a kaját pár napig, aztán edd meg, mikor már penészedik. Csak aztán számolj a következményekkel, és azzal, hogy a betegséget nem te választod, ha súlyos, esetleg maradandó károsodás ér egy szövődmény képében, akkor már nincs visszaút!!
Köszi mindenkinek de penészes kaját inkább nem eszek :D
megpróbálom köszi
Azért arra is gondolj, hogy ezek a kisebb betegségek elfajulhatnak. Például a torok gyulladásból könnyen mandula gyulladás lehet, amitől kiszedhetik a manduládat, ami VÉGKÉPP NEM KELLEMES! A vizes topostól meg tüdőgyulladást is összeszedhetsz-> ez sem a legjobb dolog a világon.
Te már rég beteg vagy, szerintem ennyi éppen elég. Inkább kapj egy egyest, minthogy a kórházban feküdj hetekig, olykor hónapokig. Nem?
Inkább szimulálj, az nem olyan fájdalmas.
Amúgy nem értem, miért teszed fel ugyanazt a kérdést kétszer...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!