Hogyan tudnék beteg lenni?
értem én ;)
este fürdés után állj ki a teraszra (bugyiban/boxerben melltartóban) és maradj kint 10 percig :)))
garantált a minimum egy hét :)
üdv.: egy notórikus hazudozó, eddig fél évben 138 óra hiányzás :)
138? úristen.. :S XD :D
nekem "sajna" jó az immunrendszerem és 8 éve nem voltam beteg, max egy kis megfázás.. próbáltam már h kiálltam mínuszba ablak elé félpucéran, de nem igazán jött be. :((
még tippeket légysziiiiiiii
akkor te jó hülye lehetsz (már ne is haragudj)
Nem tudom mennyi idős vagy.. deakkor ha direkt hiányozni akarsz akkor megnetegedhetsz.. szenvedhetsz.. és ha majd másik iskolába vagy gimibe mész vagy vizsgázol akkor méhjobban szemvedhetsz mert szart se fogsz tudni!
Így van ez a csalással is!!!
Angolbol dogát írtunk és az egész osztály csalt csak én meg az egyik rokonom nem -.-
Nem is vette észre a tanár a többieket de majd ha mennek éretségizni akkor meg nem tudnak ők se semmit...
NEM A TANÁRT HANEM SAJÁT MAGUKAT CSAPJÁK BE
MEG TE IS AZT TESZED HA "LÓGSZ"...
(Mehettek utcaseprűnek)
Én egy napot sem hiányoztam egész félévben szerencsére!:D
NEM IS AKAROK MERT MEG VAN HOZZÁ AZ ESZEM HOGY TANULJAK ÉS TANULJAK :D:D:D:D:D
Nem leszek nagykoromba egy nagy analfabéte hülye modortalan bunkó:):):)
Most ezt nem rád mondtam az utóbbiakat (hogy bunkó meg ilyenek)
:) :) :)
10.000 BOCSI HA MEGBÁNTALAK DE NEKEM EZ A VÉLEMÉNYEMMM!!!!
Az vok aki mondta hogy ne lógj) Oké :) Csak azt hittem hogy nagyonsokat hiányzol..:D de az akk jo.. :)
(És annakaki irta hogy stréber vok): nem haragszok..nem én maradok hülye nagykoromban! inkább leszek egy nagy stréber..minthogy csöves vagy kukás... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!