A lelki fájdalomba bele lehet halni? Ha mondjuk elveszted életed szerelmét, vagy anyukádat.
Figyelt kérdés
2008. szept. 21. 11:10
1/7 anonim válasza:
Nem lehet meghalni így. Idős korban többször megszokott ez történni, mikor meghal a párja valakinek. Azt szokták mondani, hogy megszakadt a szíve. De előzménye kellett, hogy legyen, még akkor is, ha nem tudott róla az illető. Gyenge szív, magas vérnyomás, esetleg idegi problémák. Tehát mindig van kiváltó oka az iyen haláleseteknek.
2/7 A kérdező kommentje:
értem,köszönöm!
2008. szept. 21. 12:10
3/7 anonim válasza:
Szerintem sem lehet belehalni ilyesmibe....s lehet furán hangzik de az idő mindent megold!!!! Lehet nem napok hetek alatt...de segít!! Feledni és a szépre emlékezni!!!
4/7 anonim válasza:
Ennyire nem egyszerű....de bele lehet halni.
Egészséges szív mellett is okozhat lelki trauma pl. szívrohamot, az pedig elég közel áll a halál-veszélyhez..
A szív időnként bölcsebb mint az ész...Ha az ész akadályt képez a szív elé, akkor fájni fog a szív.
HA túl erős a konfliktus,és sokáig tart akkor szívrohammá fajul. Ismételt szívroham pedig már lehet halálos.
(Az más kérdés, hogy nem csak lelki ok, eredményezhet szívrohamot.)
5/7 anonim válasza:
Szia. Ha annyira szíven üt a hír, akkor előfordulhat szívroham. Nekem január végén halt meg a barátnőm, autóbalesetben:( Mikor megtudtam, majdnem szívrohamot kaptam. Eleve nagyon felszökött a vérnyomásom, de még a sírógörcs is emelt rajta, úgyhogy nagyon rossz volt. Üdv: Gyuszi, 18
6/7 A kérdező kommentje:
Sajnálom:( Részvétem.
2010. ápr. 23. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!