Mi számít könnyű drognak?
Úgy látom erre már nem tudott mit mondani. Egyébként én is könnyű drog preferálnám a marihuanat. Munkámból kifolyólag ( design és programtervezés) sok ötletre, inspirációra van szükségem, néha napján tolok egy spanglit. És akkor mivan? Nem halok bele havi 2x fél grammba. Nem fogok szerénykedni, híres vagyok ebben a munkakörben, rengeteg megbízást kapok, mert új ötletekkel tudok előállni.
Nem csak a 'rossz ' oldalát kell látni a tudatTÁGÍTÓ szereknek, hanem a pozitivumait is. Ennyit erről.
Rengeteg dolgot megfogalmaztam leírtam elmagyaráztam már haveroknak egy egy szívos este alkalmával! Olyan dolgokat amikről fogalmam sem volt pl ősrobbanás menete vagy hogy miért szárad ki a szánk... kitaláltam új pipákat és olyan dolgokat a lazulás alatt hogy mit kéne csinálni, amikből olyan tevékenységek lettek amiket azóta rendszeresen űzünk.
Ezen kívül egy pc játék ötlet is megszületett ami szerintem tuti siker lenne és egy könyv sztori ami egyenesen hatalmas lehetne... Meg kéne írnom...
jó pár éve szívok voltak korszakok amikor sokáig minden nap, és voltak amikor hetekig pár hónapig semmi!
Én személy szerint egyszer az életben nem éreztem olyat hogy bekell tépnem de most rögtön! Ha úgy alakult úgy ha nem hát nem!
Büdös drogos banda! Mondja a részeg a kocsmában, és mutat egy nagyokat nevető cigit körbe körbe adó társaságra.
Aztán 1óra elteltével plusz xpohár piával és plusz x mennyiségű mokkal később a fickó majd lefordul a székről kerülgeti a rosszullét elváltozott arcal próbálja összehozni ismét a mondatot: Büööövvds drsok... Utalván a társaságra akik még mindíg beszélgetnek és jókat nevetnek...
Aztán bejön a rendőrség és esetleg elviszi a srácokat.
az alkoholista (alkohol FÜGGŐ) pedig röhög mert ő csak ivott! aztán hazafelé bebasz pár kirakatod hazaér megveri az asszonyt és kottán esik ágyba... mert ő csak ivott
Tudtam volna mit mondani, csak költöztem. Személy szerint a témában befejeztem a vitázást, mert nincs értelme. Aki szív, azt nem fogom meggyőzni róla, hogy talán nem jó amit csinál és nem is akarom. Szíved joga azt szedni, amit szeretnél. Csak remélem, hogy nem lesz olyan aki a véleményeden felbuzdulva a kis füvezésből később a heroinba csúszik.
Az alkotásaidhoz gratulálok, meg az ötletekhez is. Láttad a Requiem egy álomért c. filmet? Emlékszel a főszereplőkre? Az a lány is nagyon szépeket rajzolt belőve.
Viszlát
Mindenki ezzel a kapudrog elgondolással jön.
Először is kapudrog az a KV PIA CIGI.
Nem ismerek olyan embert aki mielőtt mondjuk spangliba szívott nem dohányzott/ivott előtte még...
Csak ha az illegális szerekkel kezdjük a listát akkor ugye "szebben" néz ki a dolog.
A requiem egy álomért azért egy film....
A Rómeó és Júlia is csak egy mű; azok közül akik szerelmesek baromi kevesen járnak úgy, mint ők.
Szeretnék valami arányos statisztikát látni, hogy 100 emberből MO-n aki használja bármilyen szinten a füvet (évi 2 alkalom fölött mondjuk) mennyi ember jut el a heroinig.
Mo-n kb 100.000 drogot próbált ember van(valahol olvastam régebben, nézzetek utána, hogy merre változott). Gondolom a nagytöbbség fűvel kezdte. Ha mindenkire igaz lenne ez a
a heroinnál köt ki, akkor minden 100. ember be/szétlőve bolyongana. Az azért feltűnő lenne, hogy minden 1.5-dik buszon amire felszállsz van egy ilyen ember.
Lehetőleg megnevezve hogy a mérőszámok milyen adatok alapján, válogatási módszerrel és képlettel jöttek létre, honnan hogy áll össze, és az "áldozat" szerhasználat előtti szociális körülményei, értelmi szintje .....)
Ez majdnem olyan, mintha azt mondanánk, hogy senki ne üljön kocsiba, mert úgyis csak balesetet okozol.
Ne menj ki az utcára, mert elütnek... Ha a bahamákra mész nyaralni akkor agyonüt egy kókuszdió... Ha esik akkor beléd csap a villám.... Ha kínába mész eladják a szerveid...
Az aránytalan tájékoztatásnak köszönhetően és a sok sok érdekes trükknek amit alkalmaznak még e témakör körül (pl valaki drog hatása alatt balesetet okoz, de azt sose írják oda első körben szinte, hogy milyen drog) mindenki evidensnek tartja, hogy ha szívsz mondjuk, akkor leépülsz és a végén lövöd magad. Pedig szerintem ez 1% körül lehet igaz max az összfüves közül. De nézzetek utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!