Elképzlhető, hogy a következő generáció már nem fogja ismerni a KISS rock eggyüttest? Szar lnne mert hatalmas fan vagyok. És sokan ismerik még.
Kedves Barátom!
Sajnos a rock/metál műfaj kihalófélben van, mivel átveszi egy teljesen más műfaj: a műrock/műmetál.
El kell, hogy keserítselek, de a Kiss együttesnek kevés olyan száma van, ami még ma is sláger.
A következő generáció lehet, hogy ismerni fogja, ám pontosan nem tudják behatárolni, hiszen csak reklámokban/filmekben/játékokban láthatták.
Amennyire csak lehet én terjesztem a rock zenét, ennek jelentős eredménye is van, ám a műzene egyre "trendibb"...
Üdvözlettel: egy rocker (17/L)
"Sajnos a rock/metál műfaj kihalófélben van, mivel átveszi egy teljesen más műfaj: a műrock/műmetál."
A metált, mint műfajt a kilencvenes évek óta egyesek folyamatosan temetik, ennek ellenére még mindig él és kisebb-nagyobb módosulásokkal ugyan, de még egy jó darabig élni is fog, mert a társadalom egy részének igénye van az agresszív, lendületes zenére, valódi hangszeres tudásra és a hangulatra, amit a pop vagy bármilyen más mainstream műfaj nem tud megadni.
Én annyit tudok róluk, hogy van, vagy volt ilyen együttes. És akkor mi van?
Én nagyon nagy Dalida, Piaf, Aznaovur, Becaud rajongó vagyok. És?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!