Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Babymetal rajongók?

Babymetal rajongók?

Figyelt kérdés

Sziasztok, kb. egy másfél éve találtam rá a BABYMETAL-ra és azóta napi rendszerességgel hallgatom őket. Az elején még nagyon furcsának tartottam a stilusukat és hogy amit csinálnak, de aztán valami szerencsés módon nagyon megkedveltem a bandát.Nagyon jó érzés látni hogy az emberek többsége elismeri őket mint (kawaii) metál banda, azt is nagyon jó látni hogy ilyen sok dijakat nyernek, nem csak Japánban hanem a tengeren túl is.

Kiváncsi lennék vannak-e itt még BABYMETAL-t hallgatók.

Kitsune UP! \n/

#jpop #heavy metal #kawaii-metal
2016. márc. 12. 16:43
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Vagyok:) És érdekes, alapból a rockot szeretem, véletlenül találtam az együttesre, de a dalaik dallamossága megfogott. 18/F
2017. jan. 5. 00:04
 12/21 Krisipoke ***** válasza:
Most akkor már a coverek is szóba jönnek? :D Nem igazán lehet szerintem őket Babymetal számoknak nevezni, bár aranyosak. Még a legtöbb létjogosultsága az Over the Future-nek van, mivel Suzuka benne volt a Karen Girl's-ben, ami az eredeti előadó.
2017. jan. 7. 00:27
 13/21 anonim válasza:

Igen kissé belelovalltam magam ;)Nem BM számok, de BM előadása teszi őket élvezhetővé (legalábbis nekem)

meg amúgy is 'MoiMoi'-nál tartottunk :D

2017. jan. 7. 02:19
 14/21 rockerholló válasza:
jelentkezem :3,egyszerűen imádom őket Watashi wa megitsune!
2018. jan. 11. 17:44
 15/21 anonim válasza:
Kicsit későn de én is imádom őket
2018. júl. 2. 21:30
 16/21 anonim válasza:
Itt vagyok^^
2019. jan. 7. 14:22
 17/21 anonim válasza:
Itt vagyok *_*
2019. jan. 20. 16:13
 18/21 sanyesz79 válasza:

Én is itt vagyok:) Én tavaly nyáron klikkeltem rájuk véletlenül és, hát... tátva maradt a szám, 30 mp után örök szerelem..:)) Nehéz választani, a Syncopation a kevenc számom, munkába menet ismétlésen üvölt a fülembe:)

Ha minden jól megy, jövő héten ott leszek Londonban az első BM koncertemen:)

...és ha már ennyien itt vagyunk, én javasolnék egy magyar BM közösség építését! Mit szóltok?

2019. jún. 27. 20:04
 19/21 anonim válasza:

Jajjj de szeretem őket! Én idén futottam csak beléjük, két napig emésztettem, majd utánanéztem, mit is látok, aztán azonnali szerelem. Főleg Moa a szívem csücske, az első kedvenc dalom a Karate volt. Azóta rengeteg számuk imádom, kedvenceim:

5. Headbanger

4. Onedari Daisakusen

3. Megitsune

2. Ijime, Dame, Zettai

1. Rondo of Nightmare/Akumu no rondo (ennél a dalnál nagyobb hatást soha semmi nem tett rám, abszolút kedvenc az összes zenekar közül)

Rangsor nélkül több kedvenc: Karate, GJ!, Shanti Shanti Shanti, Arkadia, Meta Taro...

2019. nov. 5. 21:45
 20/21 sanyesz79 válasza:

Hali!

Ha esetleg olvasná valaki és szeretne csatlakozni...

Csináltam egy csoportot:

[link]

2020. márc. 2. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!