Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Babymetal rajongók?

Babymetal rajongók?

Figyelt kérdés

Sziasztok, kb. egy másfél éve találtam rá a BABYMETAL-ra és azóta napi rendszerességgel hallgatom őket. Az elején még nagyon furcsának tartottam a stilusukat és hogy amit csinálnak, de aztán valami szerencsés módon nagyon megkedveltem a bandát.Nagyon jó érzés látni hogy az emberek többsége elismeri őket mint (kawaii) metál banda, azt is nagyon jó látni hogy ilyen sok dijakat nyernek, nem csak Japánban hanem a tengeren túl is.

Kiváncsi lennék vannak-e itt még BABYMETAL-t hallgatók.

Kitsune UP! \n/

#jpop #heavy metal #kawaii-metal
2016. márc. 12. 16:43
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Jelen :"3
2016. máj. 10. 22:18
 2/21 anonim válasza:
Vannak hát. ;)
2016. dec. 5. 19:04
 3/21 Krisipoke ***** válasza:

Kicsit megkésve, de jelen :D

Itt egyébként kinek mi a véleménye a Metal Resistance régió-exkluzív számairól? Nekem pl. a Syncopation sokkal jobban tetszik, mint a From Dusk Till Dawn, épp ezért is vettem meg inkább az album japán verzióját.

Terveztem amúgy írni egy top 10 számot is, csak hogy mikor, és hova, az még erősen kérdéses. :D

2016. dec. 21. 00:36
 4/21 anonim válasza:

Sziasztok!

Vannak!! :) Sajnos nekem csak pár hónapja sikerült rájuk találnom (nemtudom, hogyan kerülte el a figyelmemet eddig)

De mindent bepótoltam azóta, ami velük kapcsolatos, abszolút fanná váltam, ami azért meglepő, mert soha, semmilyen zenekarnak nem sikerült kiváltania belőlem ezt az érzést, pedig rengeteg jó zenét hallgatok, és hallottam már életemben. Számomra az első helyre sikerült felkúszniuk, mint zenekar. És bárcsak itthon is annyi rajongót köszönthetnének, mint külföldön, de ismerve a szokásos magyar mentalitást, soha az életben nem lesz nekik Magyarországon táboruk, pedig milyen jó lenne, ha legalább egy Sziget fesztiválon megnézhetném Őket..(ami azt illeti, lehetséges, hogy fellépnek a közeljöjőben, csaképpen a kutya se lesz rájuk kíváncsi..:(( )

A másik kommentelőnek pedig: Abszolút egyetértek a Syncopationnal kapcsolatban, sőt nekem a kedvenc számom az albumról, leginkább, mert közel áll hozzám a metalcore műfaj, és a Syncopation az biza' metalcore-os lett:)

Írd ide le a top-10 listádat, én kíváncsi lennék rá, biztos van pár közös gondoltaunk :)

2016. dec. 26. 18:11
 5/21 Krisipoke ***** válasza:

Hát... Valami ilyesmi lenne, bár igazából bármikor változhat :D

10. Doki Doki Morning

9. Headbanger

8. No Rain No Rainbow

7. Road of Resistance

6. Megitsune

5. Akatsuki

4. Amore

3. Syncopation

2. Yava!

1. Ijime Dame Zettai

Kiemelést érdemel azért még pár szám, pl. a Tales of the Destinies - The One kombó, amiket igazából az elején nem annyira szerettem, de később eléggé megszerettem őket, és a kettő közötti kapcsolat is nagyon tetszik (ugye valamilyen szinten témában, a dallam egy részletében, illetve egymásba fordulva következnek egymás után az albumon, a szokásos két szám közötti szünet nélkül).

De igazából minden számukat szeretem valamennyire, egyedül a Babymetal Death-t szoktam skippelni. :/

2016. dec. 28. 20:06
 6/21 anonim válasza:

Bár nem ebben a sorrendben, de többé-kevésbé én is ezeket a számokat emelném ki! :)

Listázni nem tudnék, mert sok számuk között egyszerűen képtelen vagyok dönteni, hogy jobb, vagy rosszabb, mint a másik...sok a holtversenyes :)

Egyébként nálam meg pont a ToTD számuk a skippelős..nem bírom a progressiv zenéket :S

2017. jan. 3. 18:20
 7/21 Krisipoke ***** válasza:
Hát igen, amint mondtam, az elején kifejezetten nem tetszett a TotD, nagyon össze-visszának és furának hatott, aztán ahogy egyre többet hallgattam, egyre inkább megszoktam, és a végére kifejezetten megszerettem.
2017. jan. 3. 18:42
 8/21 anonim válasza:
Belegondolva az Uki Uki-t és az Onedari-t se túlzottan szívleltem korábban, mostanra meg egyenesen imádom őket. Talán így lesz TotD-vel is :)
2017. jan. 4. 00:37
 9/21 Krisipoke ***** válasza:

Az Uki Uki Midnight szerintem összességében jó, de a dubstep részeket továbbra sem igazán szeretem benne. Azt viszont nagyon, ahogy Suzuka azt mondja, hogy "chaaji" :D

Az Onedari Daisakusen is olyan nekem is, hogy az elején nem igazán szerettem... Mostanra sokkal inkább, de még így is a kevésbé jó számok közé sorolnám. A sima Black Babymetal számok amúgy sem kifejezetten a kedvenceim, még a legjobb talán a Sis. Anger.

2017. jan. 4. 20:06
 10/21 anonim válasza:

Hmmm a "chaaji" nem cseng különösebben az én füleimnek, de a tiednek biztos másképp hat :D

Összességében nézve a BBM számok tényleg inkább 'érdekesebbek', mint 'jobbak'.

Ha már itt tartunk, Chokotto Love/Love Machine ?

Sikerült megkedvelnem előbbiben az ének, utóbbiban a zene dallamát, holott pár hete még semmilyen hatással nem voltak rám ezek a számok sem...érdekes ez a BABYMETAL :D

2017. jan. 4. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!