Mondanátok nekem nem Click to Walk irányításrendszerű MMORPG-ket?
Amikkel játzsottam már :Aion,Metin 2,Cabal,WOW,Archeage,SkyForge,PerfectWorld.
Lehetőleg ne a legújabb kaliberűek közül legyenek mivel csak core2duo ill 4gb ram van jelenleg a vasamban. Előre is köszi.
Neverwinter, Tera Online, Blade And Soul.
Ezek mind célkeresztesek, wasd-vel mozogsz.
Neverwintert többször is kimaxoltam, fizetés nélkül is lehetsz olyan szinten, mint a többiek.
Terá-val egy darabig játszottam, jó az is, bár ott a grafikán van a hangsúly, de szerintem minimumon elfutna.
A Blade And Soul pedig egy Európában még új, de egyébként több éves múlttal rendelkező játék, a sztori a lényeg és gyakorlatilag egy uborkán is elfut.
A harcrendszere teljesen más, mint bármelyik másik mmo-nak valaha, de be tudod állítani, hogy klaszikus módban menjen (click to walk ahogy tetszik), szóval egy teljesen új világ :)
A terával nem játszottam túl sokat, de a BnS játékmenete azért elég változatos :D
Valószínűleg nem játszottál vele eleget, és nem vitted fel a karaktereidet túl nagy szintre, mert nagyjából 15.szint után folyamatosan adagolja a játék az újabbnál újabb dolgokat, a kraftolás elég kiterjedt, a pvp arénák és alap dungeonok is sokrétűek, a fakcióharcok és küldetések, special bossok, upgradek, spinnerek, stb stb.
Ezek mind Jadestone után fognak kibontakozni, lényegében onnantól a játékélmény folyamatosan megy felfele :D
A neverwintert egyébként ajánlom, nagoyn jó játék, folyamatosan frissítik, saját készítésű pályák vannak benne (foundry mód-ban lehet összeállítani térképet, küldetést, lootot, bossokat, stb stb) és az is tele van megannyi dologgal, nem csoda, hiszen dungeons and dragons az is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!