Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen hasonló játékok vannak,...

Milyen hasonló játékok vannak, mint a Lineage Eternal: Twilight Resistance?

Figyelt kérdés
Egy játék, ami nagyon érdekel inkább, de sajnos a nevét elfelejtettem. Nem biztos, hogy kijött, de valami Dark vana nevében. Pont ilyen stílusú. Esetleg, ha tudnátok ilyen grafikával és játékmenettel játékokat, érdekelne. (Diablot ne is említsétek)

2016. jan. 24. 15:22
 1/2 anonim válasza:

Diablo III?

Vagy ami egy kicsit hasonlít ehhez az a Darksiders, bár ott egy karakterrel vagy de nagyon jó :)

2016. febr. 3. 08:36
 2/2 A kérdező kommentje:
Direkt leírtam, hogy diablot ne is említsétek.... Egy online RPG féle stílusú játékról van szó ami hasonlít nagyon a Lineage Eternal: Twilight Resistance. Ennél érthetőbben nem tudom leírni. Annyit tudok, (ismétlem magam) hogy van valami Dark a nevében. Dakrsiders meg közel sem olyan.
2016. febr. 7. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!