Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kétségbe vagyok esve. Mit...

Kétségbe vagyok esve. Mit tehetnék? 17/L

Figyelt kérdés
Idén jött egy tesi tanàr a suliba. Olyan 25 körül lehet, szóval elég fiatal. Most az osztaly megkapta ot allando tanarnak. A legtobb csaj odavan erte mert az a tipikus szep fiu kulseju meg nyilvan sportos mivel tesi tanar. En nem igazan teremtettem vele semmilyen kapcsolatot igazabol alig beszeltem vele orakon. O megis ugymond kozeledik hozzam. Mondok par peldat. Mondjuk a lanyoknak kezen allas van es en azt gond nelkul megtudom csinalni a tanar megis odajon es megfog a hasamnal fogva es "veletlenul" meg is simit. A masik hogy kotelmaszasnak a fenekemnel fogva segit fel. Mas lanyokkal is flortolget de nem tesz veluk oran ilyeneket. Ami viszont nagyon durva volt az amikor roplabdanal meghuzodott egy izmom es o felajanlotta hogy megnezi. Nem igazan biztam ra magam ugyanis nem valami eszleny. Es akkor elkezdett maszirozni es egyszer a mellemnel jart mar a keze. Ez mar tobb volt a soknal. Esetleg valakivel tortent ilyesmi? Hogyan vessek vegrt ennek?

2016. márc. 6. 22:20
 1/3 szántóvető ***** válasza:

erre könnyű válaszolni,beszélj vele négyszemközt.meg fogja érteni,nem hülye ő.

az viszont elég furcsa hogy a többiek előtt fogdos,ez nem tűnt fel az osztálynak?

2016. márc. 7. 00:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem mert ugy csinalja hogy ne legyen feltuno. Pl. Allunk sorba es ugy fog meg meg ilyenek. Es azert akozott a sok ember kozott nehez rszrevenni egy ilyen apro mozdulatot.
2016. márc. 7. 15:15
 3/3 anonim válasza:
Beszelj vele de ne maradj vele soha kettesben. Ugy is el tudod mondani neki, ha eppen meletted all. Annyit mondj neki, hogy tobbet ne erjen hozzad, es nem erdekel a valasza mi tortenik. Ugyis ki akarja dumalni majd magat. Ez a te eleted, ha igy erzed ezt teszi veled. Hatarozottnak kell lenned.
2016. júl. 15. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!