Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mondanátok nekem olyan drámai...

Death42 kérdése:

Mondanátok nekem olyan drámai tragikus animéket, amitől depressziós leszek? :D

Figyelt kérdés

2016. márc. 3. 15:47
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

#9 Amit felsoroltál azok közül még csak a School Days-t nem láttam, de a másik kettőt már igen. Egyébként már lassan túl vagyok a Ef - a Tale of Memories/Ef - a Tale of Melodies-on is, hát mondjuk az első évad elmegy, de a második már nem annyira, viszont csak még 6 résznél járok. Az első évadot kellett volna tovább vinni, nem a mellékszereplőkkel. Láthatjátok, hogy ez állítólag drámai tragikus mű, de még meg sem kotyant nekem. Érzéketlen vagyok..:D

#10 Éppen azért nem fogom megnézni a Charlotte-t, mert a vége hagy maga után némi kívánnivalót. Ezt nem szeretem a japánokban, nem tudnak jól lezárni valamit vagy egyértelmű választ adni, ez pedig meglátszik azon, amit csinálnak.

2016. márc. 5. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!