Mondanátok nekem olyan drámai tragikus animéket, amitől depressziós leszek? :D
Ha neked ez kell. Nem tudom mi van rád hatással, ezeket ismerem:
Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin
Aoi Bungaku Series
Ef - a Tale of Memories
Ef - a Tale of Melodies
Monster
Death Parade
Perfect Blue (movie)
Cossette no Shouzou
Bokurano
Psycho-Pass
Basilisk: Kouga Ninpou Chou
Haibane Renmei
Boku dake ga Inai Machi
Nana
Clannad
Ookami Kodomo Ame to Yuki
Nem tudom, hogy te pontosan miért vágysz erre, de nekem a depis animék után, habár szeretem őket, gyorsan kellenek vidám művek is (szóval megéri bekészíteni előre egyet).
Amiket én ajánlok:
1) Shinsekai yori (From the new world)
2) Ergo proxy
Köszi, ment a zöld kéz mindenkinek. Jöhetnek még.
Néhányat már láttam és nagyon tetszett, ahogy ez a műfaj is, de nem szeretem a lezáratlan történeteket. A Clannad-ot már láttam, mind a két évadot és nagyon tetszett, de az utolsó jelenet a 22 részben nem nagyon értettem a kislány miért feküdt a fa alatt? Aki tudja magyaráza már el nekem, ha lehet. :D
A Boku dake ga Inai Machi-t az első rész óta nyomon követem és legtöbb alapművet már láttam, de szeretnék még többet látni. A Shinsekai yori-t is láttam. Csak olyasmit nézek, aminek szép kerek története van, mindegy, hogy drámai a vég, csak ne legyen lezáratlan. A Psycho-Pass-t már sokan ajánlották, de nem tudom, hogy megéri-e megnézni.
ha depresszuós akarsz lenni akkor nem egy anime hanem a következő utáni mondatom fog segíteni.
...(csak akkor olvasd el ha felkészültél)
Te csak egy halandó vagy van születésed is meg halálod is nincs semmi amit neked köszönhet az élet ezért a létezésed hasztalan.(tehát ha hiszel nekem énlebegjek busszúsan a szemed előtt amikor nem tudsz aludni.ha mégis eltudnál aludni akkor olvass fárasztó poénokat attől öngyilkos is lehetsz) :-D
Charlotte
(bár én inkább mérges voltam a végén, mégis milyen befejezés ez?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!