Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mondanátok nekem olyan drámai...

Death42 kérdése:

Mondanátok nekem olyan drámai tragikus animéket, amitől depressziós leszek? :D

Figyelt kérdés

2016. márc. 3. 15:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Pl a keress fel egy pszihológust c.film
2016. márc. 3. 18:11
 2/11 anonim ***** válasza:
80%

Ha neked ez kell. Nem tudom mi van rád hatással, ezeket ismerem:

Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin

Aoi Bungaku Series

Ef - a Tale of Memories

Ef - a Tale of Melodies

Monster

Death Parade

Perfect Blue (movie)

Cossette no Shouzou

Bokurano

Psycho-Pass

Basilisk: Kouga Ninpou Chou

Haibane Renmei

Boku dake ga Inai Machi

2016. márc. 3. 18:20
 3/11 anonim ***** válasza:

Nana

Clannad

Ookami Kodomo Ame to Yuki

2016. márc. 4. 06:46
 4/11 D-Mano ***** válasza:

Nem tudom, hogy te pontosan miért vágysz erre, de nekem a depis animék után, habár szeretem őket, gyorsan kellenek vidám művek is (szóval megéri bekészíteni előre egyet).

Amiket én ajánlok:

1) Shinsekai yori (From the new world)

2) Ergo proxy

2016. márc. 4. 10:39
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szentjánosbogarak sírja
2016. márc. 4. 10:41
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszi, ment a zöld kéz mindenkinek. Jöhetnek még.

Néhányat már láttam és nagyon tetszett, ahogy ez a műfaj is, de nem szeretem a lezáratlan történeteket. A Clannad-ot már láttam, mind a két évadot és nagyon tetszett, de az utolsó jelenet a 22 részben nem nagyon értettem a kislány miért feküdt a fa alatt? Aki tudja magyaráza már el nekem, ha lehet. :D

A Boku dake ga Inai Machi-t az első rész óta nyomon követem és legtöbb alapművet már láttam, de szeretnék még többet látni. A Shinsekai yori-t is láttam. Csak olyasmit nézek, aminek szép kerek története van, mindegy, hogy drámai a vég, csak ne legyen lezáratlan. A Psycho-Pass-t már sokan ajánlották, de nem tudom, hogy megéri-e megnézni.

2016. márc. 4. 11:40
 7/11 buszSTOPhun ***** válasza:

ha depresszuós akarsz lenni akkor nem egy anime hanem a következő utáni mondatom fog segíteni.

...(csak akkor olvasd el ha felkészültél)

Te csak egy halandó vagy van születésed is meg halálod is nincs semmi amit neked köszönhet az élet ezért a létezésed hasztalan.(tehát ha hiszel nekem énlebegjek busszúsan a szemed előtt amikor nem tudsz aludni.ha mégis eltudnál aludni akkor olvass fárasztó poénokat attől öngyilkos is lehetsz) :-D

2016. márc. 4. 14:32
 8/11 A kérdező kommentje:
Cseszd meg. Animékra vagyok kíváncsi. Nem szeretek depressziós lenni, de vannak helyzetek, amikor ezt hozzák ki belőlem. De felállok és ismét belevágok az életbe.
2016. márc. 4. 15:48
 9/11 anonim ***** válasza:
Clannad tuti nyerő, talán még a School Days-t is érdemes megnézni ilyen téren. Anohanát dícsérik még sokan, hogy elég jó dráma, de én még nem láttam.
2016. márc. 4. 20:16
 10/11 anonim ***** válasza:

Charlotte

(bár én inkább mérges voltam a végén, mégis milyen befejezés ez?)

2016. márc. 5. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!