Most regisztráltam az oldalra 1 hónapja és kb 5-6 kérdéshez szóltam hozzá és egyből 28% -os válaszokat adok. Ez hogy van?
Figyelt kérdés
Sehol nem értékeltek le.2016. márc. 3. 12:17
12/31 A kérdező kommentje:
2016. márc. 3. 12:48
13/31 A kérdező kommentje:
De nem is az a baj. Hanem bosszantó. Valamelyik nap még nem is írt %-ot,hanem ma mikor néztem,láttam hogy 31%. Azthittem valaki lepontozott. De utána láttam hogy ez a "rendes" % -om. Kiborító...
2016. márc. 3. 12:49
14/31 anonim válasza:
felpontoztalak ,bár nem hinném .hogy sokat segitene
15/31 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos vagy,de tuti semmit sem segít. Ezért érdemes volt regisztrálni...
2016. márc. 3. 12:56
16/31 anonim válasza:
Egy hete még nekem is csak 28% .volt
17/31 anonim válasza:
"Hagymaleves nagyon finom,sok reszelt sajttal a tetején pl :) "
Ja, ha ilyen elvadult, trágár,rasszista, gyűlölködő, horrorisztikus válaszokat írsz, érthető.
Ja, nem.
Valami tévedés lehet.
Próbáld meg ezt jelenteni, hogy ez problémás válasz - és talán utána tudnak nézni a MODIK, mi történt.
18/31 anonim válasza:
"Nagyon aranyos vagy,de tuti semmit sem segít. Ezért érdemes volt regisztrálni..."
Most komolyan azért regisztráltál ide, hogy lásd a neved alatt, hogy 100%?
Ha szépen megkérsz, én elküldöm neked privát üzenetben százszor.
Ha meghívsz egy sörre, akkor még egy ingyenes weboldalt is összedobok neked, ahova kiírom a nevedet meg hogy 100%.
Komolyan ez a lényeg, hogy hány százalék? Nem az, hogy segíteni tudtál valakinek? Eszem-faxom megáll.
19/31 anonim válasza:
nem lényeg, nem kell komolyan venni előző, de valóban valami hiba történhetett
20/31 A kérdező kommentje:
Dehogy lényeg:) De nem vesznek komolyan 31%-al :D
2016. márc. 3. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!