Hogyan hívják ezt az életstílust/lifestyle-t?
Nagyon tetszik ez a stílus, érdekelne hogy mihez hasonlít, mi a megnevezése esetleg, és hogy hogyan lehetnék méginkább ilyen? Arról lenne szó, hogy kedvelem a tollas/virágos fejdíszeket, az álomfogós mintákat, vagy bármilyen elvont, absztrakt esetleg azték mintát körmökön, ruhákon vagy bárhol:) kedvelem a kócos, barna hajat, a különleges ruhákat, a csipkét, a hagyományőrző dolgokat, például a posztó vagy a gyöngy cuccokat. Imádom a színes vagy befont, esetleg raszta vagy "becérnázott" tincseket, mindent ami különleges és szeretem ha valami nem "tömeg".
A belső tulajdonságokat tekintve pedig örülök az apró dolgoknak, imádom a különböző életérzéseket. Nem cigizem, de néha a sötétben egyedül egy szál megnyugtat és nagyon tudom élvezni. Akár egy koncertet, egy napozást, egy habfürdőt.
Szeretem a bordót és a feketét, a kötött cuccokat.
Nos, kb ennyi, várom a véleményeket. Ti szerettek valamit ezek közül? Hasonlóak vagytok?
(Ironizáló utálkodók kíméljenek a válaszaikkal.)
Köszönöm. 16/L
A leírásod alapján ez a HIPPI 'életstílus'.
Ha utána nézel a neten sok mindent találhatsz róla.
Ez nem vélemény volt :D
Ha tetszik, kövesd, ha élvezed, csináld ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!