Ti meddig vagytok fel este? És miért vagytok fel olyan sokáig? Mi fontos dolgotok van? Milyen életstílust éltek?
Akkor vagyok fent sokáig, amikor rágörcsölök a következő napra, mert valami új vár rám, és nem akarom még, hogy itt legyen. Ilyen nálam pl egy vizsga egyetemen, vagy holnap pl egy új munkahely ahol ideiglenesen dolgozom...
26F
Ugyan így mint te. 2ig fent vagyok valahogy így szoktam meg aztán 7kor kelek. Kevés ez az alvás de nem tudok aludni. Nappal álmos vagyok állva elaludnék éjjel meg semmi.
Teákat néztem alvásra cickafarkfű, citromfű ilyenek kipróbálom.
20f 0gyerek
Éjfélig szoktam fennt lenni, másnap nehezen kelek. Nagyon szeretnék változtatni és korán kelni, de nehéz.
Elég kötetlen munkaidőben dolgozom, de így is mikor hazaérek akkor takarítok, főzök, ellátom a háziállataimat stb...így utána jól esik netezni, filmezni, párommal tölteni az időt és hirtelen éjfél lesz.
Igyekszem korábban kelni, mostanában sikerül, de akkor is készőn alszom el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!