Melyik a hatásosabb önvédelmi fegyver? A gázriasztó vagy a sűrített levegős légpisztoly? Melyiket érdemesebb venni?
egyiket se
- a légpisztollyal max a másik ember szemét tudod kilőni, még egy pulóver is megfogja a BB-t vagy a 4,5-es lövedéket
- a gázpisztoly meg olyan felhőt csinál mintha egy ventillátor elé durrantanál vele, magyarán szart se ér
Vegyél inkább gumilövedékes pisztolyt (a jobbak olyan 100 körül vannak), vagy gázsprayt ami olcsó de megbizható védelem
2-es válaszoló!
Ez egybeszerelt lőszert "használ" ez hazánkban nem játszik!
Nem érted, nem baj.
De ne adj rossz tanácsot!
de értem, a keserű művek gyárt valami spiáter ordenáréan nagy forgótáras valamit amibe be lehet a gumilövedéket a forgódobba elölről nyomkodni
Meg most van a Keserű home defender nevű pumpálós műanyag valami puskaszerű ami 10 viszonylag nagy gumilövedék kilövésére alkalmas
Minden esetre itt Magyarországon minden tilos még a levegővétel is lassan miközben csehországban mindenki élesfegyverrel rohangál mégsincs csikágó
Félreértesz!
Én nem azt mondtam, hogy ez jó ami most van!
Csak amit te javasolsz azért ma Magyarországon 2-8 év jár.
Ami egy vicc!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!