Valaki megtudná mondani melyik zene ez?
Nem tudom... azt látom, hogy mindjárt szétdurransz dühödben.
De az utolsó írásodban - amit, gondolom, többször is ellenőriztél - már csak 5 hiba van.
A többi írásod inkább hagyjuk... elég szomorú, hogy amikor a legjobban odafigyelsz magadra, akkor ennyire vagy képes.
Amúgy valamiben tévedsz: én segíteni szeretnék. Azt szeretném, ha nem sudribunkó, képzetlen parasztok rohangálnának mindenfelé (hatalmas arccal). Tudom, hogy ez nem mindig hálás feladat.
Ha te nem szeretnéd javítani a saját hibáidat, akkor másnak. Más is olvassa ezt, nem csak mi ketten.
Az meg, hogy te esetleg rosszindulatú vagy - na, az pech. Ilyen emberrel más se nagyon tud mit kezdeni.
Most komolxan ezen vitatkoztok? Megtudna megtidodnsgahsk ...nekem allandóan lemarad egy betű mert a mobilon gepelek.
Okos enged ... Na lassuk hat nem tudom leanre nrm emlekeztet nagy de amiket nő énekel és mostaniak selena gomez good for you . kygo younger
"Ki a f***om vagy,hogy te itt lenézel meg leparasztozol?
Szívesen összeállnék veled egy barátságos boxmérkőzésre"
Azért ekkora öngólt... nem semmi.
Csak szólok, hogy az egész internet rajtad röhög (már, aki olvassa).
"Lehet,hogy szebben és helyesebben tudsz dolgokat megfogalmazni,mint én,de ki miben jó.."
Na, erről még egy pár szót.
Nem azért írtam, mert én olyan szuper vagyok, hogy rólam mintázzák a nyelvtankönyveket.
Azért írtam, hogy - neked, és másnak is - legyen lehetősége kijavítani ezeket a ronda hibákat magában.
Ha te még a saját hibádból SEM akarsz tanulni... akkor elnézést kérek a tisztességes földművesektől, amiért veled hasonlítottam össze őket.
Tudod, ők legalább jóindulatúak - ha tanulatlanok is. Arról ugyanis nem tehetnek (nem úgy, mint te, mert te viszont jártál iskolába).
...mindegy. Döntsd el, hogy javítasz-e valamit magadon, vagy maradsz olyan, amilyen vagy. De ha ilyen kőbunkó maradsz, nem sok barátod lesz, azt ugye tudod?
"de ki miben jó.."
Na, ez még érdekelne: TE miben vagy jó?
Mi az, amire büszke vagy, hogy azt igazán jól csinálod?
Milyen sportban vagy jó? Milyen eredményeid vannak?
Nehéz elhinni, mert az életben csapnivaló vagy, ezt itt és most te magad mutatod be. Képtelen vagy egyetlen normális megnyilatkozásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!