Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valaki megtudná mondani...

Ggr15 kérdése:

Valaki megtudná mondani melyik zene ez?

Figyelt kérdés
Idei zene,csaj énekel benne és nagyon hasonlít a Lean on-hoz:)
2016. febr. 22. 22:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Nem tudom... azt látom, hogy mindjárt szétdurransz dühödben.

De az utolsó írásodban - amit, gondolom, többször is ellenőriztél - már csak 5 hiba van.

A többi írásod inkább hagyjuk... elég szomorú, hogy amikor a legjobban odafigyelsz magadra, akkor ennyire vagy képes.

Amúgy valamiben tévedsz: én segíteni szeretnék. Azt szeretném, ha nem sudribunkó, képzetlen parasztok rohangálnának mindenfelé (hatalmas arccal). Tudom, hogy ez nem mindig hálás feladat.

Ha te nem szeretnéd javítani a saját hibáidat, akkor másnak. Más is olvassa ezt, nem csak mi ketten.

Az meg, hogy te esetleg rosszindulatú vagy - na, az pech. Ilyen emberrel más se nagyon tud mit kezdeni.

2016. febr. 25. 05:25
 12/22 anonim ***** válasza:

Most komolxan ezen vitatkoztok? Megtudna megtidodnsgahsk ...nekem allandóan lemarad egy betű mert a mobilon gepelek.

Okos enged ... Na lassuk hat nem tudom leanre nrm emlekeztet nagy de amiket nő énekel és mostaniak selena gomez good for you . kygo younger

2016. febr. 25. 11:47
 13/22 A kérdező kommentje:
Látom reménytelen eset vagy.Ki a f***om vagy,hogy te itt lenézel meg leparasztozol? Paraszt neked a tudod kid .Mondom a tudásodat ne itt fitogtasd,mert hidd el barátom mindenki le**arja.Tanítsd a gyermekeidet (feltéve,ha vannak) és ne engem akarjál már kioktatni!Lehet,hogy szebben és helyesebben tudsz dolgokat megfogalmazni,mint én,de ki miben jó..Szívesen összeállnék veled egy barátságos boxmérkőzésre,persze tisztességes körülmények között.Megnézném ott milyen tudásod van.Na itt le is zárnám.Nem szép dolog lenézni a másikat,pláne úgy,hogy te sem vagy felsőbbrendű,meg ugyanolyan büdöset szarsz te is,mint a többi ember.Szép estét!
2016. febr. 25. 19:37
 14/22 anonim ***** válasza:

"Ki a f***om vagy,hogy te itt lenézel meg leparasztozol?

Szívesen összeállnék veled egy barátságos boxmérkőzésre"

Azért ekkora öngólt... nem semmi.

Csak szólok, hogy az egész internet rajtad röhög (már, aki olvassa).

"Lehet,hogy szebben és helyesebben tudsz dolgokat megfogalmazni,mint én,de ki miben jó.."

Na, erről még egy pár szót.

Nem azért írtam, mert én olyan szuper vagyok, hogy rólam mintázzák a nyelvtankönyveket.

Azért írtam, hogy - neked, és másnak is - legyen lehetősége kijavítani ezeket a ronda hibákat magában.

Ha te még a saját hibádból SEM akarsz tanulni... akkor elnézést kérek a tisztességes földművesektől, amiért veled hasonlítottam össze őket.

Tudod, ők legalább jóindulatúak - ha tanulatlanok is. Arról ugyanis nem tehetnek (nem úgy, mint te, mert te viszont jártál iskolába).

...mindegy. Döntsd el, hogy javítasz-e valamit magadon, vagy maradsz olyan, amilyen vagy. De ha ilyen kőbunkó maradsz, nem sok barátod lesz, azt ugye tudod?

2016. febr. 26. 05:01
 15/22 anonim ***** válasza:

"de ki miben jó.."

Na, ez még érdekelne: TE miben vagy jó?

Mi az, amire büszke vagy, hogy azt igazán jól csinálod?

2016. febr. 26. 05:05
 16/22 A kérdező kommentje:
Sportban,és az életben.Van életem és vannak barátaim,van barátnőm,és szeretnek az emberek,mert tisztességes,becsületes ember vagyok és senkitől nem tartom magam felsőbbrendűnek.Nem kötök bele emberekbe,mert tudom,hogy én se vagyok tökéletes,ahogyan te se és,ahogyan senki.Inkább rajtad röhög az internet,hogy milyen nagyra tartod magad,holott szerintem egy kis internet előtt ülős kis f***kalap vagy,akinek nincs jobb dolga,minthogy bele kössön mindenkibe. Menjél inkább verd ki,vagy keress valami nőt,aki helyretesz.Verjed csak magad a nyelvtan tudásodra,az utcán nem sok hasznát veszed majd barátom.Na kotródj innét te kutya!
2016. febr. 27. 11:20
 17/22 anonim ***** válasza:

Milyen sportban vagy jó? Milyen eredményeid vannak?

Nehéz elhinni, mert az életben csapnivaló vagy, ezt itt és most te magad mutatod be. Képtelen vagy egyetlen normális megnyilatkozásra.

2016. febr. 29. 10:20
 18/22 A kérdező kommentje:
Látom neked meg a felfogásoddal van némi probléma.Fogd fel,hogy nem érdekel,hogy milyen Einsten vagy magyarból.Senkit nem érdekel.Egy zenét kerekes,aminek a megtalálásában nem tudsz segíteni.Nem az volt a kérésem,hogy "Valaki oktasson már ki magyar nyelvtanból". Mellesleg hobbiszinten csinálom/csináltam pár sportot,amihez amúgy nem sok közöd van,de ha ennyire kíváncsi vagy legyen. (Box,súlyemelés,úszás,kézilabda,foci) És akkor remélem sikerült felfognod végre,hogy nagyon le**arlak. Nagyon idegesítő egy emberke vagy.Kívánom,hogy egyszer verje ki belőled valaki.Keress egy barátnőt hallod,ha meleg vagy,akkor barátod,vagy vegyél egy háziállatot,mert eléggé magányos lehetsz.:DD
2016. febr. 29. 12:37
 19/22 A kérdező kommentje:
*keresek
2016. febr. 29. 12:37
 20/22 A kérdező kommentje:
Az utolsó mondatom eléggé elcsesztem,de te nagyon okos vagy leszűröd úgy is a lényeget. Nincs kedvem folyton javítani a hibáimat,ezért szeretem,hogy van egy két ilyen köcsög,aki megteszi helyettem :3
2016. febr. 29. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!