Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valaki megtudná mondani...

Ggr15 kérdése:

Valaki megtudná mondani melyik zene ez?

Figyelt kérdés
Idei zene,csaj énekel benne és nagyon hasonlít a Lean on-hoz:)
2016. febr. 22. 22:29
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Huhh hat ez nekem kevé fehér nő énekel idei.

mennyire híres?

2016. febr. 23. 01:40
 2/22 anonim ***** válasza:
Megtudná?
2016. febr. 23. 10:02
 3/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom,mert rádióban hallottam,de szerintem fehér csaj.Nem tudom mennyire híres,de ha rádióban is játsszák,ráadásul elég gyakran,akkor gondolom eléggé.És szerintem elég új lehet,mert kb.3 hete hallom,csak én hülye egyszer se figyeltem meg,hogy ki az előadó vagy legalább a szám címe mi..:/
2016. febr. 23. 15:36
 4/22 A kérdező kommentje:
Mi a bajod azzal,hogy "megtudná" ?:D
2016. febr. 23. 15:37
 5/22 anonim ***** válasza:

Megtudni valamit = tudomást szerezni róla.

Meg tudná-e csinálni...

2016. febr. 23. 16:14
 6/22 A kérdező kommentje:
Nem azt kértem,hogy oktass ki,hanem azt,hogy segíts,ha meg nem tudsz akkor tudod...Miért nem mentél nyelvtan tanárnak?:D Nem nagyon csípem az ilyen "kössünk bele fűbe,fába" típusú emberkéket.Tök mindegy,hogyan fogalmaztam,mert szerintem eléggé egyértelmű,hogy mit szeretnék.Köszönöm! :)
2016. febr. 23. 19:18
 7/22 anonim ***** válasza:

"Tök mindegy,hogyan fogalmaztam"

NEKED.

De akkor magadról állítasz ki bizonyítványt.

Már eleve az is gond, hogy:

1: nem jöttél rá magadtól,

2: még akkor se jöttél rá, mikor szóltam,

3: felháborodtál - a helyett, hogy megköszönted volna.

"mert szerintem eléggé egyértelmű"

Ja. Édes anyanyelvünk van olyan erős, hogy belefér néhány hiba: MÉG meg lehet érteni.

De beszéltem már olyan emberrel is, akinek 10-15 hiba volt minden egyes mondatában, és már tényleg nem lehetett érteni. 10 perc alatt nem lehetett rájönni, hogy pontosan mire gondolt.

Na, ő pont ezeket mondta, mint te.

Nincs határ: sokszor még a leghülyébb ember is úgy képzeli, hogy ővele semmi baj, mindenki más a problémás.

2016. febr. 23. 21:58
 8/22 A kérdező kommentje:
Akkor most megpróbálom másodjára is a tudtodra,adni azt,hogy nagyon leszarom.Hogyha nem tudsz a kérdésemre válaszolni,akkor kérlek ne fárassz.Ne itt fitogtasd a tudásodat kérlek.És mit köszönnék meg neked?Azt,hogy a kérdésemre adott válasz helyett te okoskodsz itt?Sokra megyek vele,attól a zeném még nem lesz meg.Kérlek fárasszál mást a nyelvi tudományoddal.Köszönöm megértésedet!Minden jót! :)
2016. febr. 24. 19:12
 9/22 A kérdező kommentje:
Bocsi elcsesztem.A "ne fárassz kérlek" után felkiáltó jelet kellett volna tennem,ugyanis óhajtó mondat.Remélem elnézed! :DDD
2016. febr. 24. 19:14
 10/22 A kérdező kommentje:
Mielőtt belekötnél ebbe is..tudom,hogy felcseréltem bocsi! Ja és a "ne itt fitogtasd a tudásod kérlek" után is,mivel ez szintén óhajtó.Milyen kis butus vagyok.Majd egyszer meghálálom jólelkűségedet.Remélem,ha szükséged lesz ezen az oldalon bármire is (pl.zenére,videóra,filmre) te is csak ilyen válaszokat fogsz kapni. Örültem ennek a kis virtuális csevegésnek.Minden jót! :)
2016. febr. 24. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!