Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szeretnék választ kapni, hogy...

Gitka58 kérdése:

Szeretnék választ kapni, hogy valaki közületek csinálja KAIROST? Valóban működik?

Figyelt kérdés

2016. febr. 22. 10:27
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
80%

"Sajnos még mindig rejtélyekben beszélsz,"

Annyira beszélek rejtvényekben, hogy egy minimális asszociációs képességgel rá lehetne jönni mire akarok kilyukadni.

Nézz már utána, milyen változások voltak a "Céged" háza táján? Vagy nem olvasod a "Cég" hírlevelét? Micsoda alkalmazott vagy te? ;)

"Meg egyébként is felesleges, hiszen úgyis "agymosott" vagyok. "

Van egy folyamat:

1. Emberek fizetnek egy "Cégnek" belépti díjat,

2. majd merevlemezüket állítólagosan megosztják egy - a "Cégtől" származó - kliensprogramon keresztül.

3. Ezt a megosztást a "Cég" állítólag elosztott tárhelyként

4. felárért értékesíti adott nagyvállalatoknak,

5. amit visszaoszt a tárhelyüket bérbeadó embereknek.

Viszont

6. a kliensprogram nem végzi el a 2. pontban megosztást (mivel a kliensprogramot egy, az előzőektől különálló fél kielemezte)

7. a nagyvállalatok tagadják, hogy bárminemű kapcsolat lenne a "Céggel"

Tehát ha

* a 2. pont (merevlemez megosztása) értelmét veszti a 6. (a kliensprogram nem végzi el a megosztást) által

akkor

* a 3. pont (elosztott tárhelyszolgáltatást nyújt) sem lehet érvényes (mivel nincs elosztott tárhelye)

pláne hogy

* a 4. pontot (nagyvállalatoknak való értékesítés) cáfolja a 7. (nincs kapcsolat a nagyvállalatok és a "Cég" között)

ennek egyenes folyománya, hogy

* az 5. pontból (a "Cégtől") származó jövedelem (amit az emberek kapnak) nem származhat a 3. pontban adott "szolgáltatás" nyereségéből.

Tehát máshonnan kell származnia:

* egyrészt főként az 1. pontban említett "kauciókból" (ami önmagában piramisjáték)

* másrészt ezen előző összeg pénzügyi machinációiból származó kamataiból - de ekkora hozamot semelyik bankbetét, államkötvény vagy bróker nem realizál, tehát

* harmadrészt valamilyen "külső forrásból". Na most e mögött valamilyen "jótékony nagybácsi" (Janni Cavassini?) áll vagy valamilyen sötét ügyletek (Ukrajna? közép-/kelet-európai "bankok") állnak.

Na most ha mindezeket NEM AKAROD belátni, akkor sajnos agymosottnak kell hogy tituláljunk. Más casus belli nem indukálja ezt a makacsságot.

Ha NEM ÉRTESZ VALAMIT benne, akkor minimum elvárható dolog, hogy kérdezz. De ilyesmit nem tettél.

Ha NEM ÉRTESZ VELE EGYET, akkor meg érvelj, mutass bizonyítékokat! De erre sem volt példa,csak hitegetésekre ("majd jön a PWC-auditja, majd fél év múlva, majd egy év múlva"), meg lelkizésekre ("érezni kell).

2016. márc. 9. 09:51
 32/44 anonim ***** válasza:
8%
Köszönöm a választ, néhány pontban igazat kell adnom neked, ha változik valami, majd beszélünk.
2016. márc. 9. 10:14
 33/44 anonim válasza:
76%

Én elhiszem, hogy még mindenki ki van fizetve, viszont nincs termék, csak pár parasztvakítás (tárhely, webiroda, email, böngésző, azaz másutt ingyenes dolgok, amik kicsivel sem anonimabbak mint mondjuk egy gmail+google drive tárhely, és google chrome inkognitó ablak, SŐT).

más: PwC auditálás eredménye mikor lesz már elérhető? hónapok óta hintik a kamut róla. A munkahelyemre mi kértünk tanusítványt, már rég nyilvános, pedig később kértük mint ahogy itt olvastam róla a Karios kapcsán..

2016. márc. 18. 15:29
 34/44 Christianka válasza:
Én már dolgozom az árlistán amely alapján fogom a kairos ügyfeleinek pár hónap múlva a kisült tápjaikat, lehalt diszkjeiket, összeomlott vírusos windowsaikat szervizelni. Minden belépőcsomagnak lesz egy szorzója az áraimra igy pl a platinum csomag esetében kb 110 € lesz az óradíj. Ja és lesz sürgősségi szorzó ami azonnalibeavatkozás esetén még nem gondoltam ki de kb 3x osa lesz az órabérnek azaz platinum csomag esetén 330€ óránként. Természetesen minden megkezdett óráért. Amilyen fanatikus banda inkább kifizetik mint bukják a pénzüket. Ha meg nem nekem ugy is jó. Akkor megoldják maguk :)
2016. máj. 15. 04:21
 35/44 anonim ***** válasza:
8%
Ezek szerint te nem akarsz belépni?
2016. máj. 15. 06:51
 36/44 anonim ***** válasza:
8%
Mennyi lesz az a pár hónap, ami alatt ez a szörnyűség be fog következni? Csak hogy felkészüljek.
2016. máj. 15. 09:52
 37/44 anonim ***** válasza:
7%

Most volt a kairos cég 3.világkonferenciája. Amikor arról beszéltek, hogy sokan piramisjátéknak tartják a céget, az izraeli küldöttség egy tagja felállt, és azt mondta:

Uraim, nem mondják, hogy maguk még itt tartanak?

Mi zsidó emberek csak olyat csinálunk, ami kosher. Az igazságügyi minisztérium kikérte a Kairos összes partner szerződéseit, alapos vizsgálat után megkapta a cég a kosher minősítést. A Moszad, a titkosszolgálat is megvizsgálta, és a kairos egyik termékét, a kairosmailt, a biztonságos email-fiókot megpróbálták feltörni. Mit gondoltok, mi történt? Nem sikerült.

Akkor miről beszélünk? mondta az izraeli tag, és leült.

Tudom, hogy sok nagyon okos informatikusnak és egyéb okos hozzászólónak ez sem bizonyít semmit, de engem ez már nagyon hidegen hagy. Aki ezután is kétkedik, az ne foglalkozzon a kairossal.

2016. jún. 6. 15:50
 38/44 anonim ***** válasza:
59%

"...az izraeli küldöttség egy tagja felállt, és azt mondta:"

Na, itt már nyerítettem a röhögéstől!

Ez aztán a kőkemény bizonyíték!

Valaki feláll és elmond valamit!

Csakis hihető lehet ám!

Majd pont az izraeli igazságügyi minisztérium meg a MOSZAD fog foglalkozni ilyen cégekkel, nem?

Hát pont leszarják!

"A Moszad, a titkosszolgálat is megvizsgálta, és a kairos egyik termékét, a kairosmailt, a biztonságos email-fiókot megpróbálták feltörni. Mit gondoltok, mi történt? Nem sikerült."

Ez is kőkemény érv!

Tegyük fel, hogy ez így volt! (Biztos kamu, de tegyük fel.)

Ebből szerinted az következik, hogy a kairossal szerződésben áll a SONY és a Nissan?

Ebből szerinted az következik, hogy a felhasználók gépén adattárolás történik?

Hát, ha valaki ilyen "összefüggések" alapján dönti el mi igaz és mi nem, az egy idióta...

2016. jún. 8. 18:59
 39/44 anonim ***** válasza:
5%
Az igazolás hamarosan fent lesz a cég weboldalán, szerintem aki sírva nyerít a MOSZAD Cyber csoportjának véleményén, az nem normális.
2016. jún. 8. 22:43
 40/44 anonim ***** válasza:
59%

"MOSZAD Cyber csoportjá"

A Moszadnak nincsen "Cyber csoportja".

Van kutatási és technológiai osztálya:

"Additionally, Mossad has a Research Department, tasked with intelligence production, and a Technology Department concerned with the development of tools for Mossad activities."

Forrás: [link]

Illetve: [link]

Azon belül foglalkozhatnak biztonsági teszteléssel, de nem épp (CEH, CISA minősítéssel rendelkező) "etikus hackerek" által végzett kiberbiztonsági audit szintjén - mint például a Kürt teszi ( [link] vagy a Deloitte: [link] ) - hanem cyber hadviselés címén.

"Az igazolás hamarosan fent lesz a cég weboldalán"

Persze, a Moszad ilyesmiket ad ki. Kóserpecséttel. Pláne a gójoknak. ;)

Ez is olyan, mint az ígért PWC audit... Meg a - Kasynets Otokár által ígért - vállalati ügyfelek listája.

2016. jún. 8. 23:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!