Szeretnék választ kapni, hogy valaki közületek csinálja KAIROST? Valóban működik?
" Pláne ha tudnád, hogy a nyulak már (1457049600) kezdenek félni... És a félelem kapkodáshoz vezet... És ez jó... ;)"
Ezt nem értem.
Mi ez a hosszú szám? Miből gondolod, hogy a "nyulak" félnek? Esetleg a saját félelmeidet vetíted ki?
Talán drámaíró vagy?
"Mi ez a hosszú szám?"
Egy kis feladvány. Na jó egy picit segítek: köze van az időhöz.
"Miből gondolod, hogy a "nyulak" félnek?"
Mert - úgy látszik, az eddigi események hatására - a "nyulak" változtatnak (ó igen ez is elhangzott egy szeánszotokon: a változás szükséges) a játékszabályokon. Csak a játékosoknak még nem esik le.
Köszönöm,hogy ennyire aggódsz értünk, akik benne vagyunk a nyúl üregében.
Amennyiben igazad lesz és kiderül valami turpisság, először én fogok igazat adni neked.
Addig minden jót, viszlát!
"Amennyiben igazad lesz és kiderül valami turpisság, először én fogok igazat adni neked."
Már kiderült rég. Csak nem akarod tudomásul venni...
"most néhány beírás alapján szálljak ki"
Csak ez a "néhány beírás" alátámasztott, ellenőrizhető tény. Csak mivel "szektatag" vagy, a marketing sikeresen elvégezte nálad az agymosást, és tudásbeli (amin többször megpróbáltunk már segíteni) vagy akaratbeli hiányosságok miatt nem vagy képes/hajlandó felülbírálni döntésedet (vagy egyáltalán megkérdőjelezni azt), így aligha van remény a változtatásra.
De sebaj, a "nyulak" a nyúlveremben változtattak a játékszabályokon - nem épp a játékosok javára. És ez csak sietteti az elkerülhetetlent... ;)
Sajnos még mindig rejtélyekben beszélsz, így nem tudok reagálni érdemben.
Meg egyébként is felesleges, hiszen úgyis "agymosott" vagyok.
Azért jó, hogy vannak még tiszta tudatú emberek kis hazánkban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!