Volt már olyan, hogy az ellenkező nem vécéjébe mentél
be vécézni valamiért? XD Történt valami?
Figyelt kérdés
Kort/nemet is
Rám egyszer suliban rámjött a fosás, de nagyon, és a lányvécébe rohantam be, mert az volt közelebb, ígyis majdnem befostam, de egyébként semmi érdekes nem történt, épp nem jöttek be lányok.
igen volt. Bécsben. Szokás szerint lányvécé előtt 10000 ember, fiú wc pang (sose értem mi a k*rva anyjukat tudnak ennyit tetvészkedni a p*csák). Azzal a lendülettel bementem a fiú wc-be, fél perc sem, elintéztem a dolgom. amikor kijöttem úgy néztek rám, mintha valami olyan szabályt szegtem volna meg, hogy a világ végét fogom okozni vele vagy valami
2010. márc. 31. 11:42
2/11 anonim válasza:
ja, 25/L
2010. márc. 31. 11:42
3/11 anonim válasza:
Mammut-ban az egyik emeleten a pasi wc van balra a női jobbra. A másik emeleten fordítva. És én bementem a pasiba véletlenül. Barátnőm meg utánam. Az volt a szerencsénk, hogy valami pasas ott szerelte a mosdókat, úgy megijedtünk. Szerencsére csak egy csaj jött ki..elég érdekesen nézett ránk.
16/L
2010. márc. 31. 11:45
4/11 anonim válasza:
Egy étteremhez mentünk kajáé és atomra kellett fosni:/
Szerencsére nem volt a délelőtti órákban senki ezért bementem a fiú WC-be.Ott átfestettem barnára a karimát. Kimentem, de éreztem, hogy nincs minden rendben, de előtte a férfi WC-ben elfogyasztottam a papírt, ezért a nőibe mentem be. Nem kell mondanom itt is festés volt!
2010. márc. 31. 11:51
5/11 anonim válasza:
Angliában, Newcastle-ben a repülő indulása előtt negyed órával. Le volt zárva a férfi WC, és nem volt idő másikat keresni. A takinéni mondta, hogy használjam nyugodtan a nőit. F/36
6/11 anonim válasza:
Ja és 20/F
7/11 anonim válasza:
az egyik helyi szórakozóhelyen én rendszeresen a férfi WCbe járok. pici luk az egész helyiség, kb 500 emberre van egy-egy WC...
és természetesen a csajok iszonyú sokat vannak benn, nem tudom, mit csinálnak addig... [mondjuk azt se tudom, hogy miért van a női wc-ben egész alakos tükör, amiben premier plánban nézheti magát az ember pisálás közben].
a férfivécé jobb, ott van egy csésze, meg egy másik kis lukban egy piszoár, és a pasik általában a piszoárt használják. barátnőmmel rendszeresen oda járunk, a fene se várja meg a 80 csajt, addig bepisilünk :S
17/L
2010. márc. 31. 12:00
8/11 anonim válasza:
Aha, egyszer matek órán hasmenés, de sikerült visszatartani, útána meg tesi volt, amig a többiek futotak, addig elmentem a wcre ,de a tesi terem a sulitol kb 1 km-re van, és ott a fiú wcbe csak piszoár van, igy a lány wcbe mentem. Balszerencsémre, másik osztálybol jött pár lány, rájöttek hogy nem pisilek, és mondták, hogy biztos a nóri (ezt a nevet csak ugy irom, már nem emlékszem), és ott voltak vany 10 percet, én meg nem mertem kimenni. nagyon kins volt xD. Végül amikor mentem haza a busszmegáloban a lányok erröl beszéltek. :D
2010. márc. 31. 13:24
9/11 anonim válasza:
20/F
2010. márc. 31. 13:25
10/11 anonim válasza:
igen, egyszer az iskolában véletlenül a fiú wc-be mentem be. eléggé csodálkoztam, hogy mintha régebben nem igy nézett volna ki a lány wc :D és akkor rájöttem hogy ez a fiú wc, rohantam is ki, és nagyon égő volt :S
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!