Melyik a legjobb sims 3 kiegészítő és miért?
Az attól függ hogyan szeretsz játszani.
Nekem a következők azért tetszettek mert jobban belepillanthattam a simek életébe.
-Álomállások: néhány munka közben irányíthatod a simeket és végig velük lehetsz, sőt rajtad múlik minden.
-Világkörül: tetszett maga az utazás, és a kincskeresés.
-Egyetemi évek: na itt még karriert is egyengethetsz :)
Ezeknél az a gond, hogy csak egy simmel érdemes játszani, mert a többire nem tudsz rendesen figyelni, amíg amaz dolgozik vagy éppen a családból elmennek a diákok, olyankor csak velük játszhatsz.
Másik három kedvencem eltérő okokból:
-Pets: imádom az állatokat és a simek napjait is földobja.
-Vár a színpad: az előző gépemen rajta volt és ezt hiányolom a legjobban, tetszettek az artista dolgok, és hogy intézhettem a simem zenei karrierjét.
-Szigetvilág: tenger, homok és búvárkodás amibe szintén beleleshetsz.
Plusz megemlíteném, hogy mikben csalódtam vagy vártam többet, mert van kedvem írni :D
-Természetfeletti erők: a vámpírokat nagyon vártam, de sajnos totálisan lekorlátozzák a simek mindennapjait.
-Évszakok: én inkább azt szeretném ha mindig nyár lenne :D, bár az elején még élveztem.
-Éjszakák: hiába voltak engedélyezve a vámpírok a menüben, alig látni egyet-kettőt, kaptál egy nagyvárost ami szép de folyton szürke, talán még a mixerkedés említésre méltó és...ennyi?
Szerintem a Szigetvilág.
Van új város, lehetsz sellő, megtanulhatsz búvárkodni, vehetsz nyaralót, vezethetsz szállodát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!