A Marioban végig lehet vinni a 4. pályát? (a lávás)
Figyelt kérdés
mert én akárhogyan próbáltam még kiskoromban (meg most az előbb is) nem tudtam..2010. márc. 30. 16:34
11/13 anonim válasza:
A nintendo8.com-os verzió az eredeti, még NES-re írt Mario játék.
12/13 anonim válasza:
Én most megpróbáltam végigvinni, eljutottam az world 5-4 pályáig, de onnan tovább nem volt kedvem. :D
A játék könnyű, ha tudod a "rövidítéseket", pl. a world 1-ől át lehet menni egyből a world 4-re, utána 5-re. :D Plusz vannak egyes olyan "csövek" vagy mik, amibe be lehet menni, és majdnem a pálya végénél kötsz ki...
Szóval könnyű, csak kell cselezni. :D
13/13 anonim válasza:
Végig lehet vinni, ha már megvan a billentyűzéshez a gyakorlat... meg nem mondom hogy 6 vagy 8pályás e, de a nintendo verzióhoz hasonlóan, az utolsó pálya után újrakezdődik a játék, nehezítéssel.
A nintendo verzió sztem régebbi ennél a PC-s verziónál, az 32pályát tartalmaz: 8 világ és azon belül 4pálya, végigjátszás után nehezítéssel folytatódik az elejéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!