Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A Skoda Racer-Eastern Road GP...

A Skoda Racer-Eastern Road GP 28. pályát azt hogy lehet megcsinálni?

Figyelt kérdés
Akár hogy is próbálom nem sikerűl.Rögtön a célnél a szürke Skoda Rapid 5x-ör gyorsabb mint a zöld Skoda Rapid amivel én vagyok :(
2011. febr. 16. 22:54
 1/2 anonim válasza:
Én is sokat kínlódtam vele,de nagy nehezen nekem is sikerült.Úgy kell,hogy követni kell a Rapidot,és mint egy szellem,olyan pontosan kell követni,majd az egyik éles kanyarban belülről kielőzöd.Utána nézni kell a visszapillantóba,és előtte kell menni,hogy ne tudjon viszaelőzni.Remélem segítettem,jó szórakozást!
2015. márc. 2. 20:09
 2/2 anonim válasza:
Nekem is sikerült pont most :DD Nekem az volt a taktikám hogy halálpontosan vettem be a kanyart és egyszer kilöktem. Aztán ahogyan az előző válaszoló írta, figyelni kell a kis roh@dékot nehogy elmenjen melletted.
2017. nov. 25. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!