Mit tegyek ha az életem egy időszaka nagyon hiányzik?
Figyelt kérdés
Lehet hülyeségnek hangzik de nagyon hiányzik 2015 tavasza, mikor 8.os voltam, és mivel második félév stb mindenki szart a tanulásra, minden nap suli után a jóidőben bandáztunk. Akkor lettem jóban a mostani legjobb barátaimmal, közülük szinte mindenki pestre ment tanulni. Én vidéken lakom. Nagyon fáj a tudat hogy ilyen soha többé nem lesz, és a gondolataimat sehogy nem tudom róla elterelni. Légyszi normális választ☺2016. febr. 11. 15:02
1/1 anonim válasza:
Majd jön egy másik ami pont ugyanígy fog hiányozni majd a mostani gimis cimbijeid miatt . Depis évszak, hónap ez a január, február, korán sötétedik meg minden ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!