Lányok/nők, aki nem akar gyereket tudja az okát hogy miért nem?
Én soha nem akartam/akarok. Nem érzem a késztetést és a nélkül is teljes az életem.
36/N
"Talán azért mert félek attól hogy elrontom az életét hogy rosszul nevelem meg ilyenek."
Amíg egyedül vagy, addig ez természetes érzés. Ha férjhez mész, már kevésbé fogsz így érezni, mert nem csak a tiéd lesz a felelősség, hanem kettőtöké. És ez így is normális, hiszen a gyereknek két szülő kell, stabil kapcsolatban. Ha így születhet meg (legalábbis amennyire a szülein múlik, tehát pl. halálos baleset, stb. nem jön közbe), akkor nem kell majd félned, hogy elrontod az életét. És a nevelése is itt kezdődik: alakítsd úgy a körülményeket, hogy stabilak legyenek (nem csak együttélés, nem csak egyéjszakás kaland gyümölcse legyen), a többibe pedig - ami a gyereknevelés hogyanját illeti - majd beletanulsz a következő 10-20 évben, ha odafigyelsz. Kezdheted is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!