Szedi valaki a Beauty Breast mellnövelő kapszulát?
Sziasztok!
Szeretném elkezdeni a Beauty Breast mellnövelő kapszula szedését, mivel 17 évesen 70/A-s melltartót hordok.
Ha van itt valaki olyan, aki több hónapja szedi, légyszi válaszoljon a következő kérdésekre :
Mennyi idő után veszel észre változást?
Serdülőkorban szedhető e? (mivel olvastam hogy ösztrogén hormont tartalmazó anyag van benne)
Olvastam, hogy van ilyen mellnövelő krém is, de én egyelőre csak a kapszulát szeretném használni;a kérdésem az lenne, hogy a krém nélkül is hatásos e a kapszula?
Gyógyszertárakban kapható? Vagy csak neten lehet rendelni? (utóbbi esetben kell e útiköltséget fizetni?)
Olyat is hallottam, hogy a szedés befejeztével visszacsökken az eredeti méretre. Nálad volt ilyen?
A kapszula ugye csak a mellre hat? Mármint az ösztrogén hormon a másodlagos női jellegek kialakításáért felel (széles csípő stb), honnan tudható, hogy a BB szedésével nem e lesz nagyobb csípőm stb, azonkívül hogy nagyobb lesz a mellem?
Lehet hogy még lesz kérdésem, most csak ennyi jutott eszembe.
Esetleg ha valaki tud akciósan valahonnan, légyszi linkelje be.
Előre is köszönöm a normális válaszokat.
☺
:D :D :D :D :D
mellnövelő kapszula, te édes jó isten
Kislány 😂😂😂
Köszönöm szépen a normális válaszod. Igen valószínűleg igazad van, viszont nagyon rosszul érzem magam így a bőrömben. (gondolom fiú vagy és nem szereted te sem a lapos lányokat)
Nem azért szeretnék nagyobbakat hogy kipakoljam, mert nem vagyok az a fajta. Hanem azért mert egyáltalán nem állnak jól így a ruhák stb.
Plasztikáztatni meg nem akarok ilyen fiatalon, de később se fogok.
Úgyhogy értsétek meg, ha keresek valami módot.
Kiscicám! A melled méretét a génjeid határozzák meg, attól, hogy bogyókat szedsz rá, nem fog nőni. Egyébként még simán lehet 3-4 év mire elnyerik a végleges formájukat és méretüket. Amúgy rengeteg(!!!) férfinak kifejezetten a kis mell a gyengéje!!!
32F
Kétféleképpen lehet növelni a mell méretét:
egy: műtéttel
kettő: elkezdesz hízni mint a fene és reménykedsz, hogy oda is megy a zsírból, csak mire odáig eljutsz akkora segged lesz, hogy ahhoz viszonyítva ugyanolyan kicsik lesznek a cickóid, szóval ezt a meccset inkább fejben próbáld lejátszani és fogadd el őket akkorának amekkorák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!