A ket legjobb baratnom haboruzik! Mit tehetnek?
Nehéz helyzet, de én a helyedben kimaradnék ebből, és ezt megmondanám nekik is. Háborúzzanak, de te mindkettőjüket szereted és a barátodnak tartod, ezért ne várják el, hogy válassz köztük.
Szerintem ez korrekt. Sose foglalj állást, mert hamar ki fognak békülni, és a végén te maradsz kívül.
Fogalomzavarban leledzel!
Nem lehet egyformán "legjobb barátnőd" két, egymással háborúzó személy!
Választanod kell előbb-utóbb: ki megy és ki marad. Könnyen mindketten megorrolnak rád és ez összehozza őket ellened. Akkor lesz két legjobb barátnődből két téged gyűlölő haragosod!
Az nem érdekel, hogy lepontozott lettem, mert véleményem nem atól függ, hogy tetszik/nem tetszik másoknak.
Az viszont nagyon érdekel, hogyan képzeli a "legjobb barátságot" az, ahol három fős baráti körben ketten haragszanak egymásra?
Kérem a lepontozót, homályosítson fel, ne tudatlanul lelljen meghalnom!
.
"Barátom ellensége nem lehet barátom!"
Kérdező!
Szerintem nem sokat tehetsz, hiszen a barátot akkor is védeni kell bárki mástól, ha nincs is teljesen igaza. Hogyan véded két "legjobb" barátnődet, ha ők háborúskodnak egymással?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!