Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A ket legjobb baratnom haboruz...

A ket legjobb baratnom haboruzik! Mit tehetnek?

Figyelt kérdés
A ket legjobb baratnom szornyen ossze vesztek es ha szervezek egy bulit es mindkettot meghivom akkor ram is megharagszanak,,miert kivtad meg andit ?! " ezzel a kerdessel . Egy olyan fiu folott kaptak ossze akit en utalok de ez nem fontos . A lenyeg hogy mar 2-3 honapja ,,haboruznak " . Tanacsokat kerek hogy mit tehetnek .
2016. febr. 5. 12:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Nehéz helyzet, de én a helyedben kimaradnék ebből, és ezt megmondanám nekik is. Háborúzzanak, de te mindkettőjüket szereted és a barátodnak tartod, ezért ne várják el, hogy válassz köztük.

Szerintem ez korrekt. Sose foglalj állást, mert hamar ki fognak békülni, és a végén te maradsz kívül.

2016. febr. 5. 12:57
 2/4 anonim ***** válasza:
38%

Fogalomzavarban leledzel!

Nem lehet egyformán "legjobb barátnőd" két, egymással háborúzó személy!

Választanod kell előbb-utóbb: ki megy és ki marad. Könnyen mindketten megorrolnak rád és ez összehozza őket ellened. Akkor lesz két legjobb barátnődből két téged gyűlölő haragosod!

2016. febr. 5. 13:33
 3/4 A kérdező kommentje:
koszonom a tanacsokat de en mindkettojuket nagyon szeretem baratilag
2016. febr. 7. 18:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Az nem érdekel, hogy lepontozott lettem, mert véleményem nem atól függ, hogy tetszik/nem tetszik másoknak.

Az viszont nagyon érdekel, hogyan képzeli a "legjobb barátságot" az, ahol három fős baráti körben ketten haragszanak egymásra?

Kérem a lepontozót, homályosítson fel, ne tudatlanul lelljen meghalnom!

.

"Barátom ellensége nem lehet barátom!"

Kérdező!

Szerintem nem sokat tehetsz, hiszen a barátot akkor is védeni kell bárki mástól, ha nincs is teljesen igaza. Hogyan véded két "legjobb" barátnődet, ha ők háborúskodnak egymással?

2016. febr. 8. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!