8. vagyok és Pécsett szeretnék továbbtanulni a Nagy Lajos Gimnázium általános tantervű osztályában. A Nagy Lajos bekerült a top 100 magyar gimnáziumba, Pécsen pedig az egyik legjobb iskola. Talan az elso vagy a masodik asszem?
Viszem a kituno bizonyitvanyt de a felvetelin a matekot elrontottam igy csak 58 pontos lett a kozpontim a 100-bol.( az orszagos atlag 57)
Nincs akkora tuljelentkezes , csak minimalis. Szerintetek mennyi eselyem van bekerulni ?
Kevés. Pont azért, amit elmondtál. Mert a Nagy Lajos Gimi Pécsett az egyik legjobb. Egyébként 2x-es minimum szokott lenni a túljelentkezés, ami ugyan nem számít soknak, de így is bent maradnak a legjobbak, a jobb központit írók elsőnek jelölik.
Illetve országos átlag 57 pont, és te 58-at írtál, az csak egy ponton mutat túl az országos átlagon.
Nagyon sajnálom :(
Tényleg nagyon jó iskola, de lehet esélyed általánosra, a többi tagozatra mondjuk szerintem nem. Ha a szóbelid is max pontos lesz, akkor bejutsz.
Én szurkolok.
Egy öregdiák
Hát a Leőwey nagyságrendekkel gyengébb, ennél rosszabb központival a lajosba biztosan nem kerülnél be, a Leőwey-betalán van esélyed.
A szóbelin pedig kérdező, tök általános dolgokat kérdeznek. Család, hobbi, miért akarsz ide jönni. Velem felolvastattak egy szöveget és abba is belekérdeztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!