Egy virus van a gépemen hogy kell letörölni?
1. Teljes meghajtóformázás.
2. Operációs rendszer és programok újratelepítése.
Más út?
nem lenne jó mindent letörölni
Pedig az a legbiztosabb út. (mert rootkit után nem egyszerű nyomozni).
Esetleg próbáld meg ezt a programot:
a progit próbáltam és nem talált semmit + ha berakom a win 8.1 es cd-t kék halált kap :(
vagy talán valami helye van biztos nem?
1. Először ments le minden adatot (akkor is, ha nem formázol)
2. Csinálj bootolható médiát (pendrive, dvd tökmindegy)
3. Kapcsold ki a gépet.
4. Kapcsold be a lépet, majd lépj be a biosba. A biosba úgy lehet belépni, hogy a bekapcs gomb megnyomása után rögtön nyomogatod a del/f2/f10/f12 gombot, és bejutsz a biosba (nem mindegyik bios ugyanarra a billentyűre jön elő, add meg az alaplap típusát)
5. Tedd be a pendriveot/dvd-t, állítsd be a bootsorrendet, hogy biztos a cserélhető meghajtóról induljon a Windows.
6. Bejutottál a telepítőbe. Itt néhány pontot meg kell adni: dátum/idő, számítógépnév, esetleg jelszó, ha nem volume licenselt/crackelt Windowst raksz fel, akkor termékkulcsot is.
7. A telepítő elvégzi az esetleges frissítéseket, ezt várd ki.
8. Telepíted a szükséges programokat, drivereket, felrakod az adatokat.
9. Enjoy.
Megjegyzés: nem tudom, hogy eredeti Windowsod van-e.
Ha igen: a termékkulcsod gondolom megvan valahol, kerítsd elő, és azzal be tudod aktiválni a gépet.
Ha nem: tegyél fel egy volume licenselt Windowst, amit beaktiválsz kms módszerrel.
mondom kék halált kap
de megtaláltam a progit
belerakta magát a winbe a C:\Windows\System64 -be
a nagy kérdés az hogy hogyan lehet kitörölni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!