Tetoválás tanárnak?
Tanárnak tanulok egyetemen. Középiskolás tanár szeretnék lenni. Van már egy tetoválásom, nem épp látható helyen (a felkarom belső oldalán).
Most szeretnék még egyet a vádlimra. Szerintetek munkakeresésben befolyásolna?
ő lenne egyébként: [link]
Gyerekekkel akarsz foglalkozni ilyen tetkóval?
Nem ajánlanám...
Nagyon szép darab, de ez ilyen útiránnyal kész katasztrófa.
Vagy tedd nem látható helyre, vagy fel se varrasd szerintem.
Középiskolás tanár nem lehetsz, legfeljebb középiskolai tanár.
Hivatalosan nincs akadálya, hogy tetoválásod legyen, de ha olyan az intézmény vezetője, választhat másik jelentkezőt a tetkód miatt, bár valószínűleg nem ezzel fogja indokolni.
Egyébként legfeljebb nem veszel szoknyát, rövidnadrágot.
Miért ne lehetnél tanár egy/két/sok tetoválással? Maximum egy egyházi iskolában nézik már csak meg. Ne legyünk már ennyire begyöpösödöttek... istenem. Én is tanárnak tanulok, van két tetoválás a csuklómon (jó, nem olyan feltűnőek, de még szeretnék). Rengeteg szaktársamnak van... még pár tanáromnak is (értsd: országosan elismert professzoroknak). Nem egy nyamvadt tetoválástól kellene félni... főleg, ha meglátnák a középkori irodalom tanáromat :)
Szerintem csináltasd meg. Amire végzel, úgyis lefogja szarni mindenki, hogy mi van a bőrödön (képletesen értem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!