Valaki!? Segitene?
Figyelt kérdés
Need for speed underground2 kezdtem el ujra jatszani. A 3. Szakasz-nal tartok, minden versenyt megnyertem, (a rejtetteket is) es mindenfele $zarsaggal teleragasztottam a kocsim de akkor se enged tovabb! . Es most hogyan tovabb? A 4. Szakasz hogy fog megnyilni? A SUV os baromsagokkal kimeljetek. ERTELMES VALASZT szeretnek!2016. jan. 31. 00:10
1/2 anonim válasza:
A játékkal én is elakadtamm a 4-es szinten(?). De a SUV-os "baromság" kell, mert vannak hozzá versenyek, amik csak akkor nyílnak meg ha van ilyen autód, és csak vele lehet indulni!
2/2 anonim válasza:
Kedves válaszoló, a "SUV-os baromság" egyáltalán nem kell, én már legalább 15-ször végigtoltam az Underground 2 karriert és soha egyszer sem használtam SUV-ot.
Kedves kérdező, el kell érned a kocsiddal 3 csillagot, hogy továbbmehess és sajnos ehhez nem elég, ha teleragasztod mindenféle szarsággal, hidd el, tapasztalatból mondon. Pakolj rá minden tuningelemből, rakj rá minden elérhető cuccot minél magasabb vizuális értékkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!