FELVI. HU sajnos történt egy hiba, mi a teendő?
Figyelt kérdés
a felvi.hu oldalon az e-felvételi menüpontban történt az a hiba, hogy a testreszabásnál be lett jelölve a "Külföldi rendszerű, Magyarországon működő középiskolában végez/végzett" rublika.
De mégsem az az iskola, hanem nemzetiségi gimi és nem engedi visszaszedni a pipát, mert már ki lettek töltve a középiskola adatai és előtte azt kellene kitörölni, de azt nem lehet kitörölni, mert azt a gép töltötte ki és nincs lehetőség om azonosítót, a középiskolai osztály típusát megadni vagy kitörölni, csak a középiskolai osztály munkarendjét lehet megadni.
egyik nem engedi a másikat módosítani... nem tudom mit kellene csinálni
2016. jan. 30. 10:15
1/7 anonim válasza:
regisztrálj újra és kezdj mindent előröl.
2/7 A kérdező kommentje:
és lehet ugyan azzal az e-mail címmel regisztrálni?
2016. jan. 30. 10:51
4/7 A kérdező kommentje:
mert azt olvastam hogy a felvis meg az ügyfélkapus e-mail címnek ugyanannak kell lennie
2016. jan. 30. 10:52
5/7 anonim válasza:
hol olvastál ilyet?
nekem anno nem volt ügyfélkapum, még most sincs és nem volt belőle semmi gond :D
6/7 A kérdező kommentje:
a felvi.hu-n valahol. most már az ügyfélkapuval lehet érvényesíteni a jelentkezést és csak online megy a jelentkezés ... bugyuta és bonyolult rendszer
2016. jan. 30. 12:23
7/7 anonim válasza:
tavaly még lehetett küldeni nekik levelet amivel érvényesítik a dolgokat, nem csak az ügyfélkapuval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!