Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Veszélyes egy 16 éves lánynak...

Veszélyes egy 16 éves lánynak egyedül az erdőben sétálgatni?

Figyelt kérdés
hány százalék esélye van, hogy elkap ott egy kéjgyilkos? a szüleim féltenek:D
2008. szept. 17. 19:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát az attól is függ, hogy:

-milyen forgalmas az erdő körüli környezet

-mikor sétálsz reggel, vagy este

-mennyire hívod magadra a figyelmet

Egyébként megtörténhet. Nincs kizárva, szóval jobb vigyázni;)

2008. szept. 17. 19:25
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyobb az esélye, hogy egy kutyafalkába v. egy veszett állatba botlasz(szerencsére a veszett állat már nagyon ritka napjainkban M.O.-on), ami elég cinkes, velem megesett és mákom volt, hogy baj nélkül megúsztam. Azt, hogy hány százalék azt nem tudom de, ha erősen szeles időben sétálsz ott, szerintem nagyobb esélyel üt agyon egy kidőlő fa/letörő ág. Ha a gyanús egyéneket/helyeket kerülöd, akkor szerintem elég minimális az esélye, de mindig légy résen és ha úgy adódik rohanj(a szatírt "lefuthatod", a kóbor kutya elől nem tanácsos futni, mert csak jobban begerjed rá és simán utolér). Ha akármilyen komoly veszély van hívd a rendőröket mobilon!!!
2008. szept. 17. 19:31
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, valóbban nagyobb az esélye a veszett állatnak, vagy a kóborkutyának, mint egy kéjgyilkosnak... Sőt azt kell mondjam, kb. ugyanannyi az esélye a kéjgyilkossal való találkozásnak az erdőben, mint a városban az utcán. Előfordulhat, de nem gyakori. Persze tényleg jobb elővigyázatosnak lenni. Én például viszek mobiltelefont ha futni megyek, és azért nem megyek annyira mélyen az erdőbe, hogy ha bármi gond lenne ne legyen nagyon messze a lakott terület. És sötétben azért ne nagyon menjél.

Szóval vigyázz magadra!

2008. szept. 17. 20:03
 4/11 anonim ***** válasza:
10%
Ha egy16 eves lany itt szeretne erre a kerdesre a valaszt megtudni,akkor nehogy erdobe menjen egyedul,inkabb olvasson vagy tanuljon a szoba biztonsagaban...
2008. szept. 17. 23:03
 5/11 A kérdező kommentje:
miért ne kérdezhetném meg itt?:P
2008. szept. 18. 08:14
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, veszélyes szerintem, minden megtörténhet, persze általában amíg az emberrel nem történik meg addig nem hiszi hogy vele is előfordulhat ilyesmi. Én ugyan kéjgyilkossal még nem találkoztam viszont perverz vén tatákkal annál inkább. De nem csak erdőben, ilyenek vannak mindenfelé. Én ezért járok késsel a táskámban...tudom nem a legjobb megoldás, de ha más nincs...
2008. szept. 18. 11:22
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
A vadászüzletekben lehet venni gázsprayt. (Hatóanyag ált kapszaichin, ez van az erőspaprikában is), ha ezzel képenfújod a "cukrosbácsit", biztos elmegy a kedve a dologtól, jóideig még a szemét sem fogja tudni kinyitni!
2008. szept. 18. 11:30
 8/11 anonim válasza:

Helyzettől függ a dolog, de viszonylag veszélyes, és jobb félni mint megijedni. Ha pl. külső tényező hideg vagy ilyesmi - akkor valószínű, hogy az nagyobb biztonságot jelent, vagy ha mögötte mész és véletlenül leejt valamit előtted, hát megeshet, hogy véletlenül lecsúszik a nadrágod is.

Egy szó mint száz a válasz: VESZÉLYES.

Óvakodj és védekezz a veszélyes helyzetek ellen:D

2008. szept. 19. 10:12
 9/11 anonim válasza:

Szia! Hát, hogy elkap egy kéjgyilkos az erdőben, annak kicsi az esélye, a városban egy kevésbé forgalmas utcán szerintem előbb leszel áldozat :)

Viszont ettől függetlenül az erdőben vannak veszélyforrások, amikre jobb, ha odafigyelsz! Pl. vadászszezonban ne sétálj arra, mert könnyen egy puska prédájává válsz, illetve ha menstruálsz se menj kirándulni - nem ritka eset a szarvastámadás, amit sajnos nem mindenki él túl... Főleg barcogáskor...

2008. szept. 29. 12:27
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem még azt mondták, hogy 23 éves lánynak is veszélyes. Tavasszal én is voltam egyedül a Kaposvár melletti erdőben. De semmi veszélyessel nem akadtam össze, illetve, mentem a turistaútvonalon, ami aztán le volt zárva, mert ott volt a gyepmesteri telep. :(
2010. nov. 30. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!