Mi jut eszedbe a németekről/Németországról/német nyelvről?
Figyelt kérdés
2010. márc. 27. 21:28
11/29 anonim válasza:
Aki nem azt válaszolja, hogy a 2.világháború/nácik stb.. az hazudik. Mindenkinek az ugrik be először és ez tuti!
12/29 A kérdező kommentje:
köszi:)
utolsónak! szerintem hülye vagy! legalábbis nekem egyáltalán nem az jut eszembe róluk és még nagyon sok embert ismerek, akiknek nem a II. vh. jut eszébe róluk.
2010. márc. 27. 22:07
13/29 anonim válasza:
Nekem nem a 2. vh. ugrik be, hanem hogy az ükszüleim onnan származnak, így második hazámként tekintek Németországra, és szeretnék egyszer kimenni, és ott élni. Ja, és az, hogy a Keletiben mikor meglátom a berlini vonatot, mindig egy erős vágy kerít hatalmába, hogy megvegyek egy kegyet, és usgyi Berlin!
14/29 anonim válasza:
Németországban lakik unokatesóm
16/29 anonim válasza:
Adolf Hitler, a jövendő otthonom, a 2 világháború, a szőke kék szemű emberek és a sör. (:
17/29 anonim válasza:
Ich glaube die Deutsche leute sind sehr nettes und interessantes, deshalb Liebe ich die Deutschland.
meiner meinung nach viele leute mögen in deutschland zu leben. Ich auch, aber sehr ich in Amerika ^^
Ja, und mir: Rammstein, Toki Hotel, viele Geld
So, ja ich liebe die Deutschland.
Kb ennyit tudok hozzáfűzni:D
19/29 anonim válasza:
nagyon sok , erősen fehér bőrű piros kiütéses rövid szőke hajú férfi.
20/29 anonim válasza:
a mai meg a pénteki németóra az ordítozó tanárral............
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!