Miért keserű egyes fogpiszkáló, a műanyag hengeralakú dobozos? Mérgezett?
De nem csak élelmiszer van forgalomban ami mérgező,számtalan használati tágy is,a műanyag játékoktól,a cumisüvegig,cumiig,szinte felsorolhatatlan mennyiségben jelen van a polcokon.A NEHBI nem tudja,- azt nem tudom,hogy mennyire akarja-ellenőizni.
Miért csoda hát,ha az ember óvatos?
Akkor most kapj sokkot: 32 éves vagyok, össze zabálok állandóan minden sz art, soha életemben nem érdekelt, hogy egészséges e amit megeszek, naponta elszívok fél-1 doboz piros marlborot. Viszont 10 éves korom óta nem telt el nap úgy, hogy nem sportoltam volna minden nap (!) legalább másfél órát. Láss csodát olyan egészséges vagyok, hogy besz arsz!
Amúgy egyél fényt!
Az elég durva, amúgy, hogy amikor először olvastam a kérdést, azt hittem, hogy a kérdező olyan 13-14év körüli tini lány lehet, de most már egészen biztos, hogy felnőtt ember.
Na de most már tényleg érdekelnek a kényszerképzeteid. Mit gondolsz? Ki, kinek az utasítására és milyen céllal mérgezi meg a fogpiszkálókat?
A szevezet amíg tud,kompenzál.
Használd a keresőt,had ne legyek már a tanítód,s ha nem tudsz a kérdésre válaszolni,ne vitatkozz.
A kérdésedre megkaptad a választ.
Azért keserű, mert a fa egy növény, s lehetnek ilyen része.
A másik kérdésedre határozott nem a válasz.
A javaslatot, hogy fordulj orvoshoz, mert beteg a fejed, azt bónuszként kaptad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!